Børnedans 3-6 år

Hvornår
30. sep 2023 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Fløng Skole Festsal - Gl. Gymnastiksal, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2023 11 45 3007

Mangler du inspiration til dit hold i børnedanse, er du helt ny danseinstruktør, eller er du faldet i ”det plejer vi jo at gøre”-fælden? Så er det her kursus skræddersyet til dig.

Kurset er for dig som underviser friske børn i alderen 3-6 år i dans, både hvis du er helt ny instruktør, hjælpeinstruktør eller har flere års erfaring.

Dans skal være sjovt, tilpas udfordrende og give mulighed for at udtrykke sig. På dette kursus får du redskaberne til at gøre netop dette. Du vil lære nye koreografier, som du kan tage direkte med hjem og bruge i undervisningen på dit foreningshold. Sammen afprøver forskellige stilarter indenfor eksempelvis, MGP, Showdance, Hiphop og mere, så du får mulighed for at give dine små dansere sjove danse med forskellige udtryk, indenfor forskellige stilarter. Ligesom vi gennemgår en række danselege og rytmeøvelser, hjælper dig til at gøre din undervisning mere varierede. 

Du får redskaber til at strukturerer din undervisning for de mindste, så alle har en sjov og lærerig træning. Derfor taler vi også om hvordan du udnytter timen bedst muligt, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål og videns dele med de andre kursister.

På kurset får du:

  • Danselege og rytmeøvelser til aldersgruppen
  • Nye koreografier som nemt kan niveauinddeles 
  • Optagelser af de nye danse
  • Idéer til børnevenlig musik
  • Redskaber til at undervise aldersgruppen

Sine Nordbo

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer