NORDLEK: Danmark var vært for nordisk dansestævne 2015

5 dage med dans og musik - sammen med dansere og musikere fra hele norden er slut. Vi ses igen om 3 år i Sverige.

Så er festen forbi, og vi kan begynde at glæde os til næste NORDLEK i Sverige i 2018. Inden da er der dog både Danse- og Musiklandsstævne i Sønderborg i 2016 og DGI Landsstævne i Aalborg i 2017. Ved begge lejligheder bliver der rig mulighed for at dyrke både dansen og musikken, og vi håber at se mange af jer igen til næste sommer. 

Læs om NORDLEK 2015 her

NORDLEK: Dansere kommer fra Finland til Færøerne

Tervetuloa. Velkomnir. Vælkoma. Tikilluarit. Välkommen.

Nordlek er navnet på en nordisk paraplyorganisation for landsforeninger i hele Norden, der beskæftiger sig med folkedans, folkemusik og folkekultur.

Organisationen har 22 medlemmer fordelt på de fem nordiske lande: Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige plus de selvstyrende områder: Færøerne, Grønland og Åland. 

Medlemsforeningerne har tilsammen mere end 100.000 medlemmer - så det skulle være muligt at finde en dansepartner til dig, uanset om du er barn, eller voksen, mand eller kvinde, nybegynder eller øvet. 

BARNLEK - nordisk danse- og musikstævne kun for børn

Nordens største dansefest bliver holdt hvert 3. år

Nordlek arrangerer hvert 3. år det nordiske stævne NORDLEK. Det sker i fast rotation mellem Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Stævnet et stort højdepunkt for deltagerne. Det er fem dage med dans, musik, sang, udflugter, workshops og meget mere - næsten i døgndrift!