Årets Danse-ildsjæle 2020

Trine Bjørnild og Morten Wadstrøm har skabt et stort Tango fællesskab på Sydfyn og de fortjener den flotte anerkendelse, som Årets Danse-ildsjæle 2020.

Grundet den store indsats, som Trine og Morten har ydet for Tango Sydfyn, har foreningen ønsket af give dem en særlig anerkendelse. Baggrunden for kåringen er indstillingen, hvori foreningen skriver:

Trine og Morten er virkelige ildsjæle og grunden til, at vi har så godt og stort tangomiljø på Sydfyn. De var i sin tid initiativtagere til mere tangoaktivitet her på Sydfyn. Der var lidt tango i gang, men det var kun for en lille lidt gruppe. Ved hjælp af ægte inddragelse har vi efterhånden sammen, men med Trine og Morten som initiativtagere, fået både TangoSalon, undervisning, sammenhold mm op at stå.
Fra starten har de indført mottoet: 100% social. Og det er ikke bare ord!

Trine og Morten har indrettet deres have med en stor danseplads i midten og inviterer om sommeren til tango bal i haven. Super hyggeligt med tango gæster fra nær og fjern.

Under corona nedlukningen, hvor alle skulle være hjemme, arrangerede Trine og Morten tango på zoom. Morten spillede tangomusik, fortalte om tangomusik og opfordrede os til at danse rundt omkring i stuerne. Det var faktisk ganske hyggeligt på zoom at se hinanden danse og snakke sammen i pauserne. Ikke helt som at være sammen, men næsten
😊 Det blev en vigtig klubaktivitet.

Foreningslivet er baseret på frivillige kræfter, som gør en kæmpe indsats. DGI Dans & Musik vil gerne sige jer tusinde tak, fordi I er med til at skabe gode vilkår for dansen i foreningslivet i Danmark.