Årets Danseforening 2020

Dance In Line har oplevet stor tilgang i en tid, hvor Danmark har været ramt af Corona. Det kræver et kæmpe skulderklap og derfor æren af titlen Årets Danseforening 2020.

Dance In Line til overrækkelsen den 8. december

Foreningslivet i Danmark er helt unikt og giver hvert år fantastiske oplevelser til rigtig mange mennesker. Det er Dance In Line med til!

Foreningen har skabt noget særligt, derfor er de blevet kåret til Årets DGI Danseforening 2020. Baggrunden for kåringen er indstillingen fra et af deres medlemmer, hvori der blandt andet stod:

Foreningen gør et stort stykke arbejde for at inddrage alle i aktiviteter, og fællesskabet. Dance In Line er bl.a en velkomstforening, og dette bliver taget meget alvorligt, det bliver efterlevet ved alle sammenkomster og undervisningsdage.

Foreningen er stiftet i 2013, vi har i dag 70 medlemmer (39 nye med start i september 2020) Aldersgruppen er fra 25-82 år. Vi danser linedance.

De frivillige i foreningen er meget aktive, og der bliver tilbudt aktiviteter ud over primæraktiviteten dans. Under covid-19 har vi holdt aktivitetsniveauet oppe, med bl.a online undervisning, cykelture, og så snart der var mulighed, rykkede vi udendørs med dans for 10 personer ad gangen. Inden covid-19 tog medlemmerne meget ofte på besøg i andre foreninger, for på den måde at knytte venskaber på tværs af klubber.

Foreningslivet er baseret på frivillige kræfter, som gør en kæmpe indsats. Tak, fordi I skaber gode vilkår for dansen i jeres forening.