Årets DGI Danseforening 2021; Danseafdelingen i Nr. Bjært Strandhuse IF.

Nr. Bjært Strandhuse IFs danseafdeling er noget helt særligt og nu får de en anerkendelse af deres store arbejde og udvikling i foreningen. På få år har danseafdelingen formået at vokse til 100 medlemmer, som alle er børn der synes at dans er det fedeste.

Nu er Årets DGI Danseforening 2021 fundet.

Prisen blev givet til danseafdelingen i den flerstrengede forening Nr. Bjært Strandhuse IF. 

I danseafdelingen finder man to instruktører som bare elsker dans. Rikke Graven Æbeløe og Lisa Lisbet Bærentsen kan faktisk ikke få nok af dans og det har gjort foreningen til den succes de er i dag. Forældre, dansepiger og bestyrelsen er ikke i tvivl, danseafdelingen er noget helt specielt og instruktørerne er altid fyldt med idéer og danseglæde. Derfor blev lige netop deres forening hyldet en mørk november eftermiddag i deres danselokaler i Kolding. 

Vores forening lykkes på grund af de frivillige 

De to voksne instruktører lægger stor vægt på, at de ikke er ene om at løfte den daglige opgave i foreningen. Hvert hold har nemlig sit helt eget sæt af hjælpeinstruktører som er med til at undervise danseeleverne. Det er tidligere og nuværende dansere fra Lisa og Rikkes hold, som nu hjælper til med undervisningen.

For at styrke sammenholdet og få ny inspiration tager danseafdelingen hvert år på kursus i begyndelsen af sæsonen. Her er det ikke kun de voksne der bliver budt med, alle instruktører og hjælpeinstruktører følges af.  Turen bliver på den måde både inspiration til den nye sæson og en "ryste sammen tur" for trænerteamet. 

Et banner der skal pryde klublokalet 

Sammen med prisen får foreningen 5.000 kr. til brug i foreningen. Faktisk blev de to instruktører i afdelingen, så paf da de en mørk november aften blev overrasket, at de ikke viste, hvad de skulle sige, noget som de to vakse damer ikke er vant til. 

Hvad pengene skal gå til ved de heller ikke endnu, men banneret med skriften "Årets DGI Danseforening 2021" skal helt klart op i klublokalet, som pt. emmer mest af fodbold, for danseafdelingen er stolte af titlen.