Årets danseinstruktør 2020

Emanuel Vestbo fra Ølholm Folkedansere vinder Årets DGI Danseinstruktør. Emanuel har ydet en flot og mangeårig indsats i foreningen, og han var både glad og stolt over at få et ekstra skulderklap for sit arbejde.

Lene Mainz, medlem af Idrætsledelsen, Emanuel Vestbo samt Lise Gammelby, formand Ølholm Folkedansere

I indstillingen, som ligger til grund for kåringen, skriver foreningen blandt andet:

Hos Ølholm Folkedansere har vi på 11. år en rigtig dygtig og engageret træner. Emanuel Vestbo møder velforberedt og klar op til hver øveaften, hvor han med gåpåmod og energi får gang i foreningens dansere med et varieret program af danse. Hver øveaften er fyldt med god stemning og energi. Vi får øvet mange trin og danse i løbet af sæsonen og der er plads til sjove kommentarer og ping - pong alle deltagere i mellem. Som dansere får vi sammen med Emanuel på denne måde leget 2 timers motion ind gennem dansen og musikken, han arrangerer også øveaftener med variationer af scottish, reinlænder eller andre temaer.

Emanuel vil folkedansen 100% og glædes over at få muligheden for at vise og fortælle om den. Når vi laver opvisning ved vores lokale gymnastikopvisning sætter han dansen i gang og fortæller undervejs publikum om dansens historie. Denne måde at give orientering samtidig med, at vi viser dansen, har foreningen fået positive tilbagemeldinger på.

Fremmødet er højt i foreningen og alle går glade hjem efter hver øveaften.

Foreningslivet er baseret på frivillige kræfter, som gør en kæmpe indsats. DGI Dans & Musik vil gerne sige mange tak, fordi du er med til at skabe danseglæde i din forening.