Årets DGI Danseildsjæl 2021

Dan Ipsen fra Ballerup Wildhorse Linedancers er en helt særlig ildsjæl, der altid kommer på nye idéer til klubben og ikke er bange for at føre dem ud i livet. Nu kan Dan også blære sig med titlen som Årets DGI Danseildsjæl 2021.

Årets DGI Danseildsjæl gives til en frivillig ildsjæl, der yder et ekstra stort stykke arbejde i foreningen, og i 2021 blev prisen givet til Dan Ipsen fra Ballerup Wildhorse Linedancers. Dan er ikke blot foreningens næstformand, han er også foreningens handyman, der altid er klar på at udføre foreningens mange opgaver. 

Overskud, humor og en smittende glæde

Dan vinder prisen for sin store indsats i foreningen og for sit evige engagement ved foreningens aktiviteter. Det er nemlig ikke alle, der synes, det er lige fedt at rydde op efter træf og træninger, men Dan er altid klar. Dan bygger scener, maler skilte og kører trætte instruktører hjem. Faktisk gør Dan lige det, som der er behov for i foreningen.

Det vigtigste ved Dan er, at han altid gør det hele med et kæmpe smil på læben. Han er ikke bare foreningens næstformand eller praktisk frivillig, han danser også og giver danseglæden videre til alle i rummet.

Dans kone fulgte med fra distancen   

At overraske Dan var en svær opgave, for som han selv siger: "Jeg er jo over alt". Derfor var det kun et fåtal af de frivillige i foreningen, som vidste, at Dan skulle hædres. De øvrige i foreningen havde blot fået at vide, at de kunne møde op til en god oplevelse.

Så da Lene Mainz Pedersen fra DGI Dans & Musiks idrætsledelse havde givet Dan prisen, blev han bedt om at kigge ind i en bestemt telefon, hvor hans kone var med fra distancen.

Dans kone var taget på ferie og sad nu på en forbindelse fra Tenerife lige så uvidende som Dan. Resten af Dans familie var dog mødt op og fik lov til at overvære begivenheden.

Det var også en meget stolt mor til Dan, der overværede prisoverrækkelsen, og prisen mente hun var helt på sin plads.