Folkedans i Tivoli

Den 9. september greb 85 dansere fra 8 lokalforeninger i Sydvest og Sønderjylland muligheden for at danse på scenen i Tivoli til folkedansens dag.

Der var store smil til Folkedansens dag i Tivoli

Som det nok er tydeligt på billederne, så var fornøjelsen stor, da der var folkedans i Tivoli. Og som du kan læse i det brev, vi har fået fra Birgit Nordby, der er frivillig DGI Dans & Musik, så var det en oplevelse uden lige:

Festligt – folkeligt og fornøjeligt.

Et fantastisk fællesskab med sang, dans og musik.

Søndag den 9. september var vi 85 glade folkedansere og spillemænd fra det syd og sønderjyske, der kørte i bus til Tivoli for at deltage i Tivoli’s 175 års jubilæumsfest og folkedansens dag i Tivoli. 85 glade dansere fra 8 lokale folkedanserforeninger fra Ølgod i nord til Nr. Hostrup i syd, altså fra DGI Sydvest og DGI Sønderjylland. En fantastisk sportsoplevelse for danserne at få lov at danse folkedans på scenen i Tivoli. At være en del af 390 dansere og spillemænd, hvoraf de 100 var under 25 år. Programmet var stykket sammen af opvisningshold og foreningshold. En oplevelse, der kun tåler gentagelse. Vejret var meget fint, hvilket kun gør oplevelsen bedre.

"

Har du en solstrålehistorie, som du vil dele med os, så send os endelig et brev eller en mail. Vi elsker at høre fra jer!