Landsstævnestemningen er fantastisk

Det er 14. gang at Birgit Hansen skal med til DGI's Landsstævne og selv efter så mange gange synes hun stadig, at stemningen er fantastisk.

På opslagstavlen, side om side, med foreningens udflugtsliste hænger Birgit Hansens Landsstævnehistorie. Billederne vidner om en lang Landsstævne historie, der startede i Aarhus og blandt andet har bragt hende til Svendborg, Slagelse og Aalborg.

Det er 14. gang, at hun skal med og hun glæder sig lige så meget som alle de foregående gange. 

Ingen Landsstævne uden mig, om jeg så skal kravle

Birgit Hansen

Det startede med gymnastikken, men blev så hurtigt til Folkedans, så Square Dance og Moderne Pardans og til sidst lidt af det hele. Nu er det mest stemningen der lokker, for selvom hun ikke stiller med et dansehold, så er Landsstævnet stadig en begivenhed, der er værd at komme til mener hun.

Dans, Idræt og Inspiration 

Når Birgit taler om Landsstævnet er der ingen tvivl om hendes glæde over stævnet. "Det er så inspirerende" fortæller Birgit "hvis man har lyst, kan man jo prøve en masse forskellige aktiviteter" fortsætter hun med smil i stemmen. 

Skal også med til Landsstævnet i Svendborg?

Tilmeld dig inden den 20. april her 

I år er mere end 30 idrætter repræsenteret til stævnet i en blanding af opvisninger, workshops, shows samt kom og prøv arrangementer. 

For Birgit handler det om den enorme stemning, man møder over hele byen under et Landsstævne. Der er en summen af idræt og glæde som deles blandt alle som deltager. 

Familietur

I år er Landsstævnet blevet til endnu en stor familietur hvor for Birgit, hendes mand, to børn og svigerdatter tager turen til Svendborg sammen.
Børnene har tidligere været med også til at danse, de gange hvor der manglede et par på Birgits hold, så de er alle vant til Landsstævnet.
Så selvom det måske ikke bliver så meget dans i Svendborg for Birgit selv, glæder hun sig til at se andre danse og nyde Landsstævnet med sin familie.