Er du vores næste Masterinstruktør?

Hos DGI Dans & Musik er vi på udkig efter dygtige instruktører til at være en del af vores masterinstruktørgruppe. Måske det er dig vi leder efter.

Som instruktør i vores masterinstruktørgruppe får du mulighed for at udvikle foreninger og instruktører i hele Danmark. DGI Dans & Musik repræsenterer en bred vifte af stilarter og vi ønsker at alle foreninger skal have mulighed for at søge vejledning og støtte hos os. Det er her vores nye masterinstruktørgruppe kommer ind i billedet. Vi ønsker nemlig at skabe tilbud for alle vores medlemmer i hele Danmark og til at løse den opgave har vi behov for dygtige instruktører i alle stilarter. 

Du behøver bestemt ikke at være dygtig til alle dansestilarter, men har du styr på en eller flere stilarter og elsker du at undervise, så er det måske dig vi mangler. Gruppen skal generelt varetage forskellige former for kurser enten i foreningen eller instruktørkurser, samt vejleder, instruktioner og andet. 

Hvad skal du kunne?

Du skal kunne varetage undervisning i forskellig form, inden for din egen stilart, enten ude i foreningerne eller på instruktørkurser. Hvilke opgaver du kommer til at udfører taler vi i fællesskab om. Derudover skal du stå inde for DGI's værdisæt, være en dygtig formidler og elsker dans. Har du også et par eller mange års erfaring som instruktør, så klager vi ikke. 

Vi hjælper dig godt på vej på vores introdag den 27. august, hvor vi taler om de forskellige situationer du kan komme til at stå overfor og sætter dig godt ind i hvad det vil sige at være en god DGI instruktør. 

Hvorfor skal du søge?

Du skal søge jobbet hvis du gerne vil gøre en forskel ude i foreningerne. Vores danseforeninger er alle passionerede omkring deres egen stilart og egen forening. Derfor giver det god værdi for foreningen når nye instruktører får mulighed for at komme på besøg og inspirere dem til nye tiltag, øvelser eller undervisningsformer. 

Læs hele jobopslaget og her.