Nomineringen er i gang

Så er det nu du kan nominere din danseforening, din danseinstruktør eller en danseildsjæl i din forening til DGI Dans & Musiks hæderspriser.

Vi er så heldige I DGI Dans & Musik at have mange dygtige frivillige, instruktører og foreninger der hvert år gør en ekstra indsats for at vi andre kan gå til dans.

Vi har hos DGI Dans & Musik derfor skabt tre hæderspriser for at sætte lys på alle de fantastiske frivillige som vi har i vores danseforeninger. Første gang priserne blev uddelt var i 2020. Vi vil med hæderspriserne ære de frivillige der gør det muligt for alle os andre at danse. Alle priserne bliver givet ud fra de nomineringer du laver.

Årets DGI Danseinstruktør 2021

Har du den bedste instruktør der altid kommer velforberedt og med et stort smil? Så nominer personen / personerne til titlen som Årets DGI Danseinstruktør 2021.

Udover æren og ”Årets DGI Danseinstruktør 2021” T-shirten får vinderen 5.000 kr. til brug i foreningen.

Se vilkår og nomineringsskabelon

Årets DGI Danseildsjæl 2021

Der er mange i en forening som gør et fanstatisk stykke arbejde, men som måske bliver glemt lidt i det store billede. Derfor vil vi gerne hylde og ære alle de frivillige som gør en ekstra indsats, men som ikke er instruktører på et hold.

Er der en som altid bager kage til holdet, en i et udvalg som gør det ekstra godt eller måske er der en som planlægger alle jeres stævner, så nominer personen i kategorien Årets DGI Danseildsjæl 2021. Udover æren og ”Årets DGI Danseildsjæl 2021) T-shirten får vinderen 5.000 kr. til brug i foreningen.

Se vilkår og nomineringsskabelon

Årets DGI Danseforening 2021

Har I den bedste forening, med det bedste sammenhold, hvor det altid er rart at komme og danse? Så er det nu du kan nominere din forening til Årets DGI Danseforening 2021.

Udover æren og ”Årets DGI Danseforening” flaget vinder man 5.000 kr. til brug i foreningen.

Se vilkår og nomineringsskabelon