Ny medarbejder i Dans & Musik

I slutningen af maj fik Dans & Musik nye kræfter, da projektkoordinator Camilla Vestergaard Søndergaard blev ansat. Camilla har i de sidste måneder arbejdet med årets kurser, kommunikation og står for dansen til Landstævnet i 2022.

Camilla Vestergaard Søndergaard Foto: Lotte Sørensen

Camilla startede i en projektstilling i maj 2021 og udgør nu den tredje ansatte i Dans & Musik teamet, som allerede består af Idrætskoordinator Ulla S. Dahlmann og Idrætskonsulent Gitte Nygaard Andersen.

I det kommende år kommer du sikkert til at høre fra Camilla. Det er nemlig hende, som sender nyhedsbreve, laver videoer til Facebook og står for planlægningen af alle danseevents til næste års Landsstævne i Svendborg.  

Landsstævne i Svendborg

Som danseforening har I også mulighed for at komme med til Landsstævnet i Svendborg i sommeren 2022. 

DGI Dans & Musik har sit eget opvisningsgulv, hvor alle stilarter kan komme og vise, hvad deres stilart kan. 

Du tilmelder dit dansehold her

Vestjyden, der elsker dans

Camilla er 27 år og kommer fra Holstebro i Vestjylland.

Efter en opvækst på Balletskolen i Holstebro og en påbegyndt danseuddannelse i London, fandt Camilla ud af at hun hellere ville facilitere danseoplevelser for andre end selv at stå på scenen.

Under sine studier i Aalborg og Aarhus fik hun derfor job som balletlærer og kunne på den måde give noget af sin danseglæde til en ny generation.

Det var også her hun lærte at danse ikke behøver at være på elite niveau for at skabe glæde, en lektie hun tager med sig i jobbet hos DGI.  

Fra gymnastikfamilie til danser

Det lå ikke i kortene at Camilla skulle bruge 14 år af sit liv i en dansesal. Hele familien har, som så mange andre, haft gymnastikken som sin primære idræt. Men dansen kom snigende ind i Camillas liv, og nu kan hun slet ikke forestille sig, hvordan livet uden dans skulle have været.

"Dans gør mig glad! Om det er andre, der danser eller mig selv, rører det mig altid" fortæller Camilla. "I dansen kan man udtrykke alle sine følelser og du behøver intet verbalt sprog for at gøre det. Dans har altid fascineret mig, og det bedste er at gå fra en danseoplevelse fyldt helt op af følelser". 

Dansen kan så meget, det giver folk mulighed for at udtrykke sig på nye måder

Camilla Vestergaard Søndergaard

Vi står foran et spændende år

"Når vi arbejder med dans i DGI, går vi meget op i fællesskabet og at alle skal føle sig velkommen, de historier skal Camilla hjælpe med at få frem i lyset. Det glæder mig, at vi nu har mulighed for at lægge mere vægt på at fortælle de gode historier fra foreningslivet" udtaler Gitte N. Andersen, dansekonsulent.

Camilla glæder sig til opgaven og brænder for, at fortælle endnu flere gode historier fra foreningerne, så flere kan blive inspireret til at tage dans op i deres forening eller starte en ny danseforening.

Hvis jeres forening har en god dansehistorie, hvis I gerne vil have hjælp til at udvikle jeres dansehold eller hvis I har brug for assistance i forhold til næste års Landsstævne, så står Camilla klar.