DGI MVS Esport Breddestævne - Efterår

Hvornår
26. okt 2019 kl. 08:00 til 22:00
Hvor
Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup, Mørkøv, 4440 Mørkøv, Danmark
Hvem
Alle fra 7 - 17 år.
Begynder, Letøvede

Nummer
2019 17 33 4001
DGI Midt- & Vestsjælland indbyder til årets breddestævne i esport. 

Dette år bliver stævnet afholdt hos i Knabstruphallen, hvor der vil blive afholdt turneringer i CS:GO og Fortnite fra tidlig morgen til sen aften.

Har jeres unge spillere brug for én på opleveren og ønsker i at deltage i et fedt arrangement, hvor man får masser af kampe, sjove aktiviteter og nye venner? - Så tilmeld jeres hold i et af de to spil, der konkurreres i på dagen.

 
Hvad skal jeg gøre for at komme med? 

Få fat i din holdleder og bed ham/hende om at tilmelde jeres hold i fortnite (2 personer) eller CS:GO (5 personer). Det er muligt at tilmelde flere hold per turnering. Men husk at stævnet er for begyndere og letøvede. 
 
Alle hold skal være repræsenteret af en voksen holdleder/træner, som er tilstede på dagen og støtter holdet i deres kampe og hjælper med at gøre dagen helt særlig for de unge spillere.

Og hvad så?

Programmet vil blive sendt ud, når tilmeldingsfristen udløber. Turneringsformattet fastlægges ud fra antal hold tilmeldt. Men husk at sætte kryds i kalenderen den 26 Oktober, hvor stævnet bliver afholdt.

*Prisen er 250 kr per spiller. Dette er inklusiv frokost og aftensmad til stævnet. Det er dog kun muligt at tilmelde hold af 2 (fortnite) eller 5 (CS:GO).

*Man skal selv medbringe udstyr (Computer, skærm, mus, tastetur mv.).

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer