DGI CS:GO Stævne - Slagelse

Hvornår
18. okt 2020 kl. 10:00 til 18:00
Hvor
Slagelse Stadion, Parkvej 41, 4200 Slagelse, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 17 år, begynder, letøvede

Nummer
2020 17 33 4002

DGI Midt- og Vestsjælland skyder nu gang i efterårets CS:GO stævner. Her mødes deltagende hold og spiller mod hinanden.

Der er plads til tilmelding af maksimum 6 hold, så pladserne tildeles ud fra ”først til mølle-princippet”. Det er kun DGI-foreninger fra Midt- og Vestsjælland, der kan tilmelde hold til stævnet. Det er muligt for en forening, at stille med mere end ét hold til stævnet.

Krav til deltagende spillere:

Der er følgende krav, som spillerne på tilmeldte hold skal efterleve:

  • Spilleren bør være mellem 12 og 17 år.
  • Gennemsnits-rank for holdet må max være Master Guardian 1.

Udskiftere:

Det er tilladt at medbringe udskiftere på stævnedagen. Det er kun tilladt at skifte mellem kampene, og derfor ikke under kampene.

Program:

De 6 hold inddeles i 2 puljer á 3 hold. I hver pulje møder de 3 hold hinanden én gang. Herefter går vinderen, samt andenpladsen fra begge puljer videre i knockoutkampe. Vinderen i pulje 1 møder andenpladsen i pulje 2, og omvendt - disse kampe afgøres i ”bedst ud af én”. Vinderen fra knockout-kamp 1, møder vinderen i knockout-kamp 2 i en finale, som spilles ”bedst ud af 3”. Derudover spilles en bronzekamp, som spilles ”bedst ud af én”

Øvrigt:

Praktiske informationer samt regelsæt bliver udleveret til de deltagende foreninger efter tilmeldingsfristen. Bemærk at tilmeldingsfristen er senest den 4. oktober, 2020.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer