Stormøde - Esport på Sydsjælland og øerne

Hvornår
27. aug 2020 kl. 18:00 til 20:30
Hvor
Ørslev Esport, Rynkebjerg 7, 4760 Vordingborg, Danmark

Nummer
2020 23 33 8903

Så er det atter tid til at pleje netværket af esportsforeninger i det sydsjællandske og øerne. Esport bare vokser og vokser, så kom og mød DGIs esportskonsulent Christian Cramer og ikke mindst alle de andre foreninger!

Mødet er for esportsforeninger, og foreninger med interesse for opstart af esport, og holdes hos Ørslev Esport. Foreninger eller interesserede uden for området er selvfølgelig også velkomne.

Dagsorden

18:00 – Velkomst ved DGI Storstrømmen og aftensmad

18:15 – Opstart af esport i jeres forening – erfaringer og læringer fra DGI Esport og etablerede esportsforeninger

19.15 – Pause

19:30 – Samarbejde på tværs af de allerede etablerede esportsforeninger

20:30 – Tak for i dag.

Esporten buldrer derudaf – men der savnes stadigvæk flere gode klubber, hvor børn, unge og andre spilentusiaster, kan prøve kræfter med esporten under lige vilkår. Ligeså savner de allerede etablerede esportsforening nogle at sparre med. Det ændrer vi på!

DGI Storstrømmen inviterer til netværksmøde med fokus på opstart af nye esportstilbud og styrkelse af de eksisterende. Vi har allieret os med DGI Esports konsulent fra Landskontoret Christian Cramer Nielsen, som har været med til at starte +50 foreninger op, og som selv er frivillig i sin lokale esportsforening. Dertil har vi allieret os med Ørslev Esport som værtsforening som selv er rigtig godt igang med esport som foreningsaktivitet.

Alle foreninger og privatpersoner med interesse i gaming og esport inviteres til stormøde, hvor der sættes spot på udvikling af fantastiske foreningsfællesskaber omkring vores fælles passion: Esport.

Vi ønsker et dybdegående møde, hvorfor vi afsætter 2½ time og byder på en sandwich, så I ikke skal spekulere på aftensmad.

 Vi glæder os til at se jer og få sat skub i esportens udvikling i lokalområdet. Vel mødt!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer