Karlslunde Esport Xtreme Masters

Hvornår
17. okt 2021 kl. 09:00 til 18:00
Hvor
Karlslunde Hallerne, Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 33 4000

Har din esport forening lyst til at deltage i vores første CS:GO turnering, så er det nu du skal tilmelde jeres hold - Det er GRATIS at deltage.

Skal du være den første til at vinde Karlslunde Xtreme Masters 2021, så er det nu du skal tilmelde din esportsforening. Nu kan vi endelig mødes face-to-face igen og i den forbindelse inviterer Karlslunde Esport til CS:GO turnering i Karlslunde Hallerne.

Der er i denne omgang kun plads til 12 hold - 4 hold pr. pulje, så det er først til mølle med pladserne.

Bemærk: Træneren tilmelder sig på vegne af sit hold - så ved tilmelding er det kun træneren som behøver at tilmelde sig. Træneren vælger i tilmelding hvilken forening som repræsenteres. 

Udstyr:

Holdet medbringer selv:

Computer, skærm og strømstik

Mus, musemåtte, tastatur og headset

Evt. gamerstol 
 

Niveau:

Ved tilmelding noteres holdets niveau. Der er følgende niveau-krav:

Pulje A: DGI Ligaen - Pokalrækken / Power Ligaen Div. 3 og 4

Pulje B: DGI Ligaen - Niveau A+B

Pulje C: DGI Ligaen - Niveau C+D

Eventansvarlig:

Jes K. Mølbak tlf. 24606060

info@karlslunde-esport.dk

Tilmelding:

Ved tilmelding er det blot træneren som skal tilmeldes, som så repræsenterer sit hold, og sin forening. Noter også holdets/foreningens navn i tilmeldingen. 

Foto og video:

I forbindelse med turneringen er det muligt, at en fotograf vil tage billeder og video, som kan anvendes til markedsføring/presseomtale. I DGI arbejder vi sammen med andre idrætsorganisationer, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsforeninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billedervideoer, der viser glæden ved at dyrke idræt.

Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer vi producerer. Tilladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsføring af samarbejdsprojekter.

Dit samtykke er tidsubestemt men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvordan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan samtykke kan tilbagekaldes på: www.dgi.dk/om/privatlivspolitik  

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer