Sørby Esport - Sommercamp - Uge 29

Hvornår
19. jul kl. 15:00 - 22. jul 2021 kl. 16:00
Hvor
Sørby Esport, Fælledvej 4, 1. Sal, Indgang H., Slagelse, 4200 Slagelse, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 33 6004

Kom op oplev Sørby Esports Esport Sommercamp. Der er budt på 4 dage med sjove aktiviteter, lege og en masse gaming i inspirerende og trygge rammer.

Der er gratis leje af computer og alt ud-styr dertil. 
I billetten er inkluderet 3 sunde daglige måltider med snacks.

Du kan enten vælge at deltage 2 valgfrie dage (400 kr.), eller alle 4 dage (800 kr.). Dette vælges i forbindelse med tilmelding. 

Campen starter kl. 15.00 d. 19 juli, og kører 24 timer i døgnet indtil torsdag d. 22 juli kl. 16.00. 

Bemærk: På nuværende tidspunkt er det ikke tilladt ifølge COVID-19-retningslinjerne, at afholde arrangementer med overnatning. Derfor afholdes campen kun under forudsætning af, at dette bliver tilladt. Campen aflyses derfor, hvis dette ikke bliver muligt, og alle deltagere vil få fuld refundering. Vi forventer at vide mere omkring dette inden for et par uger. 

Camptider:  
Start mandag d. 19 juli kl. 15.00 og kører 24 timer i døgnet indtil torsdag d. 22 juli kl. 16.00. 

Lokation: 
Sørby Esport, Fælledvej 4, 1. sal, Indgang H, 4200, Slagelse. (Ved den nye tribune ved stadion)

Udstyr: 
Foreningen stiller alt udstyr til rådighed. 

Niveau: 
Ingen krav til niveau. 

Esportscampleder:  
Mikkel Petersson, tlf.: 60 60 37 77, shingles@sorby-esport.dk

Tilmelding: 
Din tilmelding er personlig og kan ikke overdrages til andre. Husk at det er barnets navn, der skal stå på tilmeldingen. Forældre tilføjes som kontaktperson.

Foto og video:  
I forbindelse med esportcampen er det muligt, at en fotograf vil tage billeder og video, som kan an-vendes til markedsføring/presseomtale. I DGI ar-bejder vi sammen med andre idrætsorganisatio-ner, partnere og flere end 6.300 lokale idrætsfor-eninger for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Her har vi brug for billedervideoer, der viser glæden ved at dyrke idræt. Vi håber, at du vil støtte os i arbejdet ved at give lov til, at DGI, DGI’s landsdelsforeninger og vores medlemsforeninger kan anvende billederne til markedsføring på hjemmesider, på vores sociale medie-flader og i de materialer vi producerer. Til-ladelsen gives også til DIF, specialforbund under DIF og andre samarbejdspartnere til markedsfø-ring af samarbejdsprojekter. Dit samtykke er tidsubestemt men kan til enhver tid tilbagetrækkes. Du kan læse mere om, hvor-dan DGI behandler dine personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan samtykke kan tilbagekal-des på: www.dgi.dk/om/privatlivspolitik

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer