Esportstræner grunduddannelse ONLINE

Hvornår
4. nov kl. 19:00 - 2. dec 2021 kl. 21:30
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 33 3014

Tilmeld dig onlineversionen af grunduddannelsen som træner i esport og få redskaberne til at stå for kvalificeret og inspirerende esporttræning.

Formålet med grunduddannelsen er at højne og standardisere kvaliteten af træning i esport, og den vil give dig forståelse for, hvordan og hvorfor esportpræstationer kræver en blanding af fysiske, psykiske og sociale kompetencer.

Uddannelsen udbreder anerkendelsen af esport ved at bekæmpe fordomme og uhensigtsmæssige misforståelser der modarbejder, hvad esporten er og kan være. Efter endt uddannelse, vil du være en ressourcestærk og engageret ambassadør for esporten i Danmark og du bliver i stand til at stimulere lærerige og bæredygtige træningsfællesskaber, der hvor esporten dyrkes.

På grunduddannelsen vil du få:

  • 5 online moduler med undervisning i esport trænerfaget.
  • Værktøjer til at planlægge, afholde og evaluere din esporttræning
  • Viden, som gør dig i stand til at træne i dit esportspil på grundniveau
  • Indsigt i esportens kultur og betydning på et højt fagligt niveau
  • Praksiserfaring med undervisning i esport
  • Adgang til flere opkvalificerende uddannelser

Esporttræner grunduddannelsen giver adgang til flere opkvalificerende uddannelser, hvor du kan specialisere dig som esporttræner.

Undervisningsdatoer 
Daoterne for undervisning vil være d. 4, 11, 18, 25 november og 2. december. Alle dage fra kl. 19.00 til 21.30.  
 
Uddannelsen vil blive afholdt på mediet Discord 
Server-linket vil blive tilsendt ved tilmelding. Det er et krav, at man som deltager har et webcam, og at det er tændt imens undervisningen er i gang.   
 
Deltagerkrav
 
Som deltager på uddannelsen forventer vi, at du kan tilgå en computer og har følgende spil opdateret og installeret: Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite og League of Legends.

Vi anbefaler, at du har kendskab til, hvad CS:GO eller LOL handler om på et grundlæggende niveau. Vi anbefaler desuden, at du har prøvet kræfter med mindst et af spillene, inden du deltager på uddannelsen. Du vil få mest ud af uddannelsen, hvis du kan læse og forstå dansk og engelsk.

Bemærk at man skal være fyldt 18 år for ar deltage på uddannelsen. Der kan søges om dispensation ved at kontakte udbyderen af uddannelsen.

Materialer og kursusbevis 
Undervisningsmaterialet udsendes i link-form. 
 
Kursusbevis fremsendes efter uddannelsens afslutning (kræver 100% deltagelse i alle uddannelsens timer).

Anne Rasmussen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer