Tag på DGI Esports Ung Esportstræner Uddannelse

- og bliv foreningens nye MVP

Alle foreninger har brug for medlemmer, som også gør sig umage for, at træningen bliver en succesoplevelse. DGI Esports Ung Esportstræner Uddannelse er for den unge spiller mellem 13 og 17 år, som har overskuddet til at hjælpe de andre spillere og den voksne med at skabe endnu federe træningsoplevelse i foreningen.

Uddannelsen er skabt til de unge spillere, og bør betragtes af foreningen som en klog investering, da dette er første skridt på vejen mod at udvikle egne trænere med tiden. Ung Esportstræner Uddannelsen er ikke blot en træneruddannelse, hvor man lærer at instruere, forklare og tilrettelægge træninger. Det er en uddannelse med stort fokus på at skabe nyt esportsnetværk, at gøre spilleren mere reflekteret over og dygtigere til at agere på et hold samt at spille sit eget spil.

Ung Esportstræner Uddannelsen

Uanset hvilket spil, du brænder for, giver uddannelsen dig de bedste forudsætninger for at skabe den fedeste esportstræning. Gennem 9 intense undervisningstimer (typisk afviklet på 1-2 dage i en weekend) bliver du klædt på til at kunne blive en trænerressource i klubben og ikke mindst en hjælpsom holdkammerat med skills til at skabe den bedste esportstræning.

På uddannelsen gennemgår vi bl.a.:

  • Rollen som den gode esportstræner
  • Sådan laver du den perfekte velkomst for nye spillere
  • Forskellen på træning, leg og kamp
  • Bedre kommunikation på holdet
  • Instruktionsteknik
  • Konflikthåndterings skills
  • Basal viden om sundhed, bevægelse og performance
  • og meget mere...

Ung Esportstræner Uddannelsen giver spilleren selvtillid, træningsværktøjer og selvkontrol, så denne kan blive en endnu større ressource i klubbens esportslokale – til glæde for hele esportsholdet.

Kan du ikke finde en hjælpetræneruddannelse i nærheden af dig?

Så kontakt DGI - og lad os vide, at du er interesseret.

Udover vores fastlagte uddannelser, har vi altid muligheden for at oprette endnu en uddannelse, hvis der er stor efterspørgsel.