Mesterskaber og LAN

DGI-ligaen afsluttes med et brag af en klubtur i foråret, hvor alle hold kan være med uanset alder og niveau.

Udover de hold, der kvalificerer sig i YouSee DGI-ligaen, kan alle hold se frem til nogle spændende dage i foråret, når YouSee eSportligaens mesterskaber bliver afviklet. Her vil der både være en turnering for de bedste fra DGI-ligaen, men også et LAN som du kender det med en masse åbne breddeturneringer.

Klubtur med turneringer, aktiviteter og fællesskab i fokus

Først og fremmest er dette LAN for dig og din klub som ønsker at spille mod andre og få en klubturs-oplevelse som aldrig før! Det er BYOD (bring your own device), og I får en plads med strøm og internet, hvor I sidder sammen som hold og spiller mod klubber fra hele landet.

Imellem kampene vil der være rigeligt af forskellige aktiviteter, som du og dit hold kan udfordre jer med. Og så kan du følge med hele vejen, når de bedste hold i YouSee DGI-ligaen dyster om titlen som pokalmestre. Det er et event, du ikke vil gå glip af!

Se videoen fra et af de tidl. Mesterskaber som løb af stablen i DGI Huset Vejle. Her kan du mærke stemningen og se de intense kampe og mange aktiviteter. Kom med i 2021, hvor det bliver endnu sjovere og endnu vildere.

TILMELDINGEN ÅBNER I JANUAR 2021