Artikler

EVOTAG fik pulsen og glæden i top på esportcamps

Seks esportsforeninger prøvede kræfter med lasertagspillet EVOTAG, da de afviklede sommercamps i august. Begejstringen hos deltagerne var så stor, at flere foreninger nu vil samle penge til at indkøbe spillet.

Fundet i: Esport > Artikler

Ligamesterskaberne og Stayhome LAN 2021 var en succes!

Den 15.-16 maj 2021 blev en weekend med masser af esport, da foreninger og esportshold mødtes online for at deltage i Stayhome LAN og YouSee Ligamesterskabet. Nu er alle præmier, diplomer og pokaler blevet uddelt til vinderne.

Fundet i: Esport > Artikler

Vild start for Ducklings i Elling: Efter to uger er der venteliste

Ny nordjysk forening åbner med otte esporthold, bl.a. et børnehold. Bag successen står to kvinder, der satser på rummelighed og fællesskab.

Fundet i: Esport > Artikler

#STAYHOME LAN 2021: Vi gør det igen – hver for sig!

Vi gentager succesen fra sidste år, og sparker dørene op til et brag af en online-fest den 15.-16 maj 2021! Glæd dig til turneringer, streams, aktiviteter, fællesskab og masser af hygge!

Fundet i: Esport > Artikler

Lidt flere medlemmer i esportsforeningerne trods corona

Esportsforeningerne fik i 2020 3,9 procent flere medlemmer. Det viser medlemstal fra DGI, der offentliggøres 8. april. Corona har spændt ben for tidligere års massive medlemsstigning.

Fundet i: Esport > Artikler

Onlineseminar i inspirationens og netværkets tegn

Lørdag den 27. februar mødtes esportstrænere og -ledere fra hele landet til en online eftermiddag med inspirerende workshops, stærke oplæg og en hyldest af esportspræstationer i 2020.

Fundet i: Esport > Artikler

Vinderne af DGI Esport Awards er fundet

Stina Rein Greve fra Faaborg Esport, Martin Johansen fra Kolding Esport og Kent Brylle fra Tricked Esport løb med de 3 priser til DGI Esport Awards. Vinderne får først og fremmest æren, men derudover en pokal og et gavekort på 5000 kr.

Fundet i: Esport > Artikler

Nyt, frugtbart klubsamarbejde inden for esport

Døve og hørehæmmede får deres eget samlingssted i Vejle. Det er resultatet af et samarbejde mellem Bredballe IF esport og Globen Sport.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport skaber fællesskab blandt retspsykiatriske patienter

Psykiatriske patienter øver sig i sociale relationer, når de spiller Counter-Strike på et retspsykiatrisk afsnit i Aarhus. Tiltaget skal nu udvides til hele landet.

Fundet i: Esport > Artikler

Mere videndeling på tværs af esportsforeninger

Den 13. januar 2021 var der fuldt hus, da formandsnetværket for esportsforeninger blev kickstartet. Her blev der nedsat et udvalg af formænd, der, sammen med DGI, skal sikre bedre videndeling på tværs af esportsforeninger.

Fundet i: Esport > Artikler
2/9