Landsmesterskab i esport

Landsmesterskabet er årets højdepunkt i esport, hvor alle hold kan være med uanset alder og niveau. Skal du og dit hold med?

LM19 er både for dig, som allerede spiller i en esportsforening og for dig, som overvejer det. Hvis ikke du spiller i en forening (endnu) så kan du samle dine venner og stille op i breddeturneringen i enten Fortnite (2v2) eller CS:GO (5v5). Tilmeld dig her.

Turnering med fællesskab i fokus

LM er først og fremmest en turnering for dig og din klub som ønsker at spille mod andre og få en klubturs-oplevelse som aldrig før! Breddeturneringen er BYOD (bring your own device) og I får en plads med strøm og internet, hvor I sidder sammen som hold og spiller mod klubber fra hele landet.

Fredag og lørdag bliver et inferno af masser af fede oplevelser. Imellem kampene er der forskellige aktiviteter, hvor du og dit hold kan udfordre jer i både FIFA19, nerfgun bane, airsoft skydning og racing simulator. Og så fyrer vi op for et brag af et finaleshow, når de bedste hold fra Pokalrækken i YouSee DGI-ligaen dyster om titlen som pokalmestre og adgangsbilletten til årets DM.

Er det jer, der nupper titlen i år i Breddeturneringen som DIAMOND, GOLD, SILVER eller BRONZE Landsmestre? Der er præmier til både 1., 2. og 3. pladsen i hver pulje.

Gå ikke glip af årets esportsevent i DGI Huset Vejle fredag og lørdag d. 26.-27. april.

Du skal deltage i LM19, fordi:

  • du får en fredag og lørdag med kamp til stregen på jeres niveau
  • du mødes og dyster side om side mod spillere fra den anden ende af landet
  • turneringen er for både nybegyndere og øvede
  • du oplever finaleshowet LIVE med dygtige casters
  • du får masser af fede oplevelser
  • der er masser af fede esports- og challenge aktiviteter.

Se videoen fra sidste års Landsmesterskab, hvor du kan mærke stemningen og se de bedste hold fra Pokalrækken dyste om at komme til DM. Kom med til LM19, som bliver endnu sjovere og endnu vildere.