YouSee DGI-ligaen – hele Danmarks eSportliga for foreninger

YouSee eSportligaen er klar til en ny sæson. Er du? Glæd dig til intense oplevelser, sjov, hygge og kamp til stregen.

DGI-ligaen er for dig og dit foreningshold. Ligaen byder på masser af spænding, intense kampoplevelser og nervepirrende udfordringer for dig og dit hold.

DGI-ligaen er for alle – uanset ambitioner og niveau – og din forening kan tilmelde lige så mange hold, som I vil.

Om YouSee eSportligaen

YouSee eSportligaen er Danmarks officielle esport-liga, hvor danskerne kan konkurrere i esport med og mod hinanden, og som hvert år kårer den officielle Danmarksmester i esport.

Bag eSportligaen står Danmarks officielle esport-forbund, Esport Danmark, DGI, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen. YouSee eSportligaen drives af en almennyttig forening hvis overskud går tilbage til esporten. Læs mere på www.eSportligaen.dk

DGI-ligaen tilbyder:

  • En velorganiseret turnering for foreningshold på ethvert niveau
  • Ligeværdige modstandere fra hele landet, der giver dig og dit hold kamp til stregen
  • Fællesskab, hygge og sjove oplevelser
  • Mulighed for at kvalificere sig til DM

Sådan foregår det

Turneringen i YouSee DGI-ligaen er opdelt i et grundspil efterfulgt af et ligamesterskab. Grundspillet består af fem grupperunder inddelt i to rækker. I Pokalrækken kæmpes der om at komme videre til ligamesterskabet, og i Bredderækken spilles der for fællesskabet og for at have det sjovt. Disse rækker er yderligere inddelt i divisioner, og hver runde bliver afviklet som et gruppespil, hvor alle hold når at møde hinanden. Efter hver grupperunde bliver der foretaget op- og nedrykning mellem divisionerne for at sikre et optimalt niveau og spændende kampe for alle.

Hvornår går det løs?

Grupperunderne bliver afviklet i løbet af efteråret og vinteren. Vi offentliggør her på siden så snart de endelige datoer er fastlagt. Tilmeldingen til DGI-ligaen åbner 1. september. Hvis du indtaster din mail på denne side, får du besked, så snart tilmeldingen til sæson 3 åbner.

Leder du efter en forening, hvor du kan spille esport med andre og deltage i DGI-ligaen? Find esportsforeninger her.