YouSee DGI-ligaen – hele Danmarks eSportliga for foreninger

YouSee eSportligaen er klar til en ny sæson. Tilmeld jer, og glæd jer til intense oplevelser, sjov, hygge og kamp til stregen.

DGI-ligaen er for dig og dit foreningshold. DGI-ligaen er for piger og drenge – uanset ambitioner og niveau – og din forening kan tilmelde lige så mange hold, som I vil. 

Med ligaen vil vi skabe et fællesskab for jer i foreningen, hvor I kan dyste med og mod andre med samme passion. I vil opleve fantastiske øjeblikke, sjov, masser af spænding, intense kampoplevelser og tætte kampe.

DGI-ligaen tilbyder

  • En velorganiseret turnering for foreningshold på ethvert niveau
  • Ligeværdige modstandere fra hele landet, der giver dig og dit hold kamp til stregen
  • Fællesskab, hygge og sjove oplevelser
  • Mulighed for at kvalificere sig til DM

Sådan foregår det

Turneringen i YouSee DGI-ligaen er opdelt i et grundspil efterfulgt af et ligamesterskab. Grundspillet består af fem grupperunder inddelt i to rækker. I Pokalrækken kæmpes der om at komme videre til ligamesterskabet, og i Bredderækken spilles der for fællesskabet og for at have det sjovt.

Disse rækker er yderligere inddelt i divisioner, og hver runde bliver afviklet som et gruppespil, hvor alle hold når at møde hinanden. Efter hver grupperunde bliver der foretaget op- og nedrykning mellem divisionerne for at sikre jævnbyrdige og spændende kampe for alle.

Hvornår går det løs?

Grupperunderne bliver afviklet i løbet af efteråret og vinteren. Du og dit hold har mulighed for at tilmelde jer op til hver af de fem spillerunder. Herunder kan du se hvornår runderne spilles og hvornår der er tilmeldingsfrist til hver runde. Tilmeld dit hold nu – og spil med i en liga kun for foreninger.

2019
Runde 1: uge 43-45 / Tilmeldingsfrist: 13. okt.
Runde 2: uge 47-49 / Tilmeldingsfrist: 10. nov.
 
2020
Runde 3: uge 4-6 / Tilmeldingsfrist: 12. jan.
Runde 4: uge 9-12 / Tilmeldingsfrist: 16. feb.
Runde 5: uge 13-16 / Tilmeldingsfrist: 15. mar.

Ligamesterskab: maj/juni

Leder du efter en forening, hvor du kan spille esport med andre og deltage i DGI-ligaen? Find esportsforeninger her.