Artikler

Hvorfor går Lukas til esport?

Der er mange gode grunde til at gå til esport i forening i stedet for at game derhjemme. Mød Lukas fra Billund Esport der for alvor har oplevet en forskel efter at være startet til esport i en forening.

Fundet i: Esport > Artikler

Funktionel træning – med esport

Fysisk udfoldelse, mentaltræning og esport er opskriften på succes i et nyetableret samarbejde mellem Tjæreborg GF og eSport Esbjerg.

Fundet i: Esport > Artikler

Fra soveværelse til forening: Fællesskabet gør en kæmpe forskel i foreningsesport

Det har stor betydning, når børn og unge bytter soveværelset ud med at gå til esport i en forening. Især fordi gamerne danner nye fællesskaber og venskaber og får en ny identitet som foreningsgamere. Det viser en ny forskningsrapport fra Københavns Universitet.

Fundet i: Esport > Artikler

Corona styrker fællesskabet i foreningen

Mens mange sport- og idrætsaktiviteter har været lukket helt ned under sundhedskrisen de seneste måneder, så har esporten vist, at træning, kamp og fællesskab også fungerer online.

Fundet i: Esport > Artikler

Ny epokegørende afgørelse: Esport er en foreningsidræt – og skal fritages for moms

Esport er en foreningsidræt på linje med håndbold, gymnastik og andre foreningsaktiviteter. En ny afgørelse fra Skatterådet slår fast, at esportsforeninger skal fritages for moms – en epokegørende og vigtig afgørelse, mener DGI.

Fundet i: Esport > Artikler

Støvring eSport: Involvering og relationer er vores grundstof

Da Støvring eSport åbnede i februar 2020, havde 70 spillere meldt sig ind på forhånd. Trods nedlukning i forbindelse med coronaepidemien har klubben nu 110 spillende medlemmer plus 32 frivillige og bestyrelsen.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport i foreninger er stadig i gang

(Opdateret den 29. oktober) Her er DGI's retningslinjer for ansvarlig indretning og tilrettelæggelse af esportsaktiviteter i foreninger, esportscentre og gaming lokaler.

Fundet i: Esport > Artikler

FIFA: 15-årigt stortalent blev opdaget ved DGI PåskeCup

For Tobias Augustinus-Jensen var FIFA et hyggespil, men så vandt han en times professionel coaching i DGI’s FIFA PåskeCup. Nu slår han jævnligt professionelle.

Fundet i: Esport > Artikler

#STAYHOME LAN: Vi gør det alligevel - bare hver for sig

Sidste år i maj mødtes omkring 1200 deltagere og tilskuere i Vejle til LM i esport. Den succes kan vi ikke gentage i år - men så kan esport heldigvis noget andet!

Fundet i: Esport > Artikler

Fortsat fremgang: Flere esportsmedlemmer i foreningerne

7.742 dyrker nu esport i en forening. Og antallet af esportsmedlemmer er steget med 58 procent på et år, viser nye medlemstal fra DGI.

Fundet i: Esport > Artikler
1/5