Samarbejde med Elgiganten skal styrke foreningsesporten

Idrætsforeninger med esport skal kunne koncentrere sig mere om egne aktiviteter og udvikling af foreningen, derfor har DGI og Elgiganten indgået et nyt partnerskab.

Partnerskabsaftale i hus

Ligesom et idrætsanlæg skal indkøbes, anlægges, vedligeholdes og udskiftes undervejs, så er der også i esport et stort behov for at sikre sig det rette udstyr. Udstyret skal kunne leve op til den normale brug i foreningen og følge med tiden. Men hvordan kan man fremtidsikre noget, som allerede er forældet, inden man har sat stikket i væggen?

Det skal en ny partnerskabsaftale mellem DGI Esport og Elgigantens erhvervsafdeling hjælpe med. Dette betyder, at foreningerne fremadrettet får en stærk faglig sparringspartner og rådgiver, der kan hjælpe med mange af de udfordringer, som foreningerne oplever i forhold til IT-udstyr og indretning af lokaler til esport.

Elgigantens nationale tilstedeværelse passer perfekt med DGI’s organisering, hvor den lokale DGI landsdel kan være nærværende og tæt på foreningen, og nu kan levere på alle foreningens IT-ønsker i samarbejde med Elgiganten.

Mikkel Kyed, esportskonsulent i DGI Esport

Tæt dialog og udvikling af foreningsesporten

Samarbejdet mellem Elgiganten og DGI Esport vil være med til at flytte foreningsesporten fremad og hjælpe foreningerne på bedst mulig måde. Her vil Elgiganten have fokus på udstyr og teknik, og DGI Esport på foreningsudvikling, hjælp til aktiviteter og generel foreningsrådgivning.

Hensigten er at give foreningerne adgang til de relevante løsninger til deres individuelle behov og tilbyde fleksible betalinger, leasing og anden finansiering af indkøb af udstyr. Da en stor del af samarbejdet bygger på tæt dialog mellem parterne, vil fokus være på at afdække foreningernes behov og løbende justere tilbud, rådgivning og samtidig sikre, at samarbejdet konstant lever op til forventningerne. 

”Med Elgiganten på holdet kan vores esportskonsulenter have øjnene på bolden og udføre deres kerneopgave, nemlig via DGI koncepter og produkter at understøtte foreningen i at være en endnu bedre forening i morgen end den er i dag,” fortæller Mikkel Kyed.

Med viden om foreningerne kan DGI klæde Elgiganten på til at ramme behov og ønsker bedst muligt. Omvendt vil Elgiganten kunne finde frem til udviklingspunkter og steder hvor DGI kan følge op med foreningen. Der er altså tale om et win-win samarbejde, som i sidste ende kun kommer idrætsforeningerne til gode.

Fakta om Elgiganten

Elgiganten har siden 1996 rådgivet danskere i køb af forbrugerelektronik. Desuden har de med Elgiganten Gaming skabt et image over for computerspillere og gamere i hele landet. De er hovedsponsor på det største LAN i Danmark, NPF, og har et flerårigt succesfuldt samarbejde med Sørby Esport samt hjulpet flere foreninger med at finde det rette udstyr.

Ud og møde målgruppen

Ud over et tæt samarbejde skal Elgiganten også ud og møde foreningerne. Derfor vil de blive inviteret med til DGI Esport Træner- og Lederseminar, hvor de kan møde de frivillige beslutningstagere i foreningen og blive klogere på dem og deres tanker.

I 2022 når Landsstævnet kommer til Svendborg, vil Elgiganten være med til at stå for esportens område, når esport for første gang er repræsenteret som idræt på et DGI Landsstævne.

”Vi er virkelig glade for - og dødspændte på - det samarbejde vi nu skal i gang med på esport-delen. Ikke mindst ser vi frem til et brag af en fest, som vi forhåbentlig skal have på landsmødet i 2022. Det er ingen hemmelighed, at vi i Elgiganten satser meget stort på esporten, og derfor er vi også rigtig glade for det indgåede partnerskab og vores samarbejde de kommende år. Særligt ser vi frem til at rådgive og sparre med DGI's esportskonsulenter, så vi sammen kan skabe den bedste oplevelse for esportsforeningeri hele Danmark," siger René Mørk, Sales Manager B2B i Elgiganten.

Der er ingen tvivl om, at DGI gør en kæmpestor forskel rundt om i foreningerne - og vi vil gøre vores bedste for at støtte op om de behov, der findes her på fx hardware, services, rådgivning og meget mere.

René Mørk, Elgiganten

Elgiganten er også meget åbne for at tage med ud og besøge en esportsforening og vil, sammen med den lokale esportskonsulent, kunne rådgive og sparre med foreningen på det rette udstyr, priser, indretning, mv.