Artikler

Astralis’ sportspsykolog: Sådan skaber du et godt og effektivt team

Lars Robl er tidligere jægersoldat, uddannet cand.psych. og er sportspsykolog og mentaltræner for Astralis. Han fortæller, hvordan man skaber et godt og effektivt team, der klarer modvind.

Fundet i: Esport > Artikler

Michaela ”mimi” Lintrup: ”Det er ingen fordel at være dreng, når det kommer til esport”

Danmarks bedste kvindelige CS:GO-spiller fortæller, at selvom det i dag er accepteret at være kvindelig gamer, så spøger enkelte fordomme stadig.

Fundet i: Esport > Artikler

Flere piger skal med i esportsforeningerne

Pigerne har selv de bedste bud på, hvordan flere piger kommer med i esportsforeningerne. Det mener DGI, der er klar til at ændre opfattelsen af, at esport mest er for drenge.

Fundet i: Esport > Artikler

Esportstræner: ”Practice what you preach”

Martin giver unge esportsspillere de muligheder, han ikke selv havde, da han var ung. For ham er en god træner ikke en, der er god til et spil, men en, der med tålmodighed og empati udvikler de unge gamere i og uden for spillet.

Fundet i: Esport > Artikler

Headshots, saltoer og ingen slik på Esport Sommercamp

På Esport Sommercamp spiller vi ikke bare computer. Her er idræt, leg og benhård træning med til at gøre spillerne bedre foran skærmen.

Fundet i: Esport > Artikler

DM-vindere: ”Slutspil var en super fed oplevelse”

Mens vi venter på næste sæson af eSportsligaen, har vi taget en snak med holdlederne fra DM-vinderne om, hvad de synes om eSportligaen, hvordan de træner, og hvorfor de vandt.

Fundet i: Esport > Artikler

Far går forrest med esportsfællesskab

OSG-Gamers samler børn og unge hver måned til gaming og fysiske aktiviteter i dagtimerne. Målet er at give gamerne nye spilvaner, lyst til bevægelse og til at møde gamle og nye venner i foreningen.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport Camps i hele landet

Børn og unge har mulighed for at komme på Esport Camps i sommerferien, hvor de er aktive og har det sjovt med andre esportsinteresserede.

Fundet i: Esport > Artikler

Tårnborg eSport: Fra idé til 100 medlemmer på 6 måneder

Lena og Thomas’ dreng på 11 år begyndte at interessere sig mere for Fortnite end fodbold. Det var vigtigt for dem, at børnene stadig mødtes fysisk med hinanden i et trygt fællesskab – og på rekordtid startede de en esportsforening.

Fundet i: Esport > Artikler

DM afgør eSportligaen

Mere end 3.000 danske gamere fordelt på over 500 hold har siden september 2018 ugentligt konkurreret mod ligesindede i Counter-Strike, Fortnite og League of Legends. Nu skal eSportligaen afgøres.

Fundet i: Esport > Artikler
2/5