Artikler

Interessen for træneruddannelser i esport skyder i vejret

Markant flere trænere i idrætsforeninger uddanner sig inden for esport. Uddannelserne giver trænerne værktøjer til at give spillerne bedre oplevelser.

Fundet i: Esport > Artikler

En dag i inspirationens og netværkets tegn

Lørdag d. 1. februar mødtes esportstrænere og -ledere fra hele landet til en dag med viden, netværk og fejring af de stærkeste trænerpræstationer i dansk esport 2019.

Fundet i: Esport > Artikler

Årets esportstræner: ”Jeg håber, jeg kan inspirere andre frivillige”

Philippe Mølgaard Ouabaid fra Tricked Esport vinder titlen som Det Blå Danmark – Årets esportstræner for bredden.

Fundet i: Esport > Artikler

Arbejdsgruppe arbejder for flere piger i esport

DGI har gennem et stykke tid arbejdet med at få flere piger til at åbne øjnene for esport i foreningsregi. Nu sætter en arbejdsgruppe tryk på kedlerne.

Fundet i: Esport > Artikler

Astralis’ sportspsykolog: Sådan skaber du et godt og effektivt team

Lars Robl er tidligere jægersoldat, uddannet cand.psych. og er sportspsykolog og mentaltræner for Astralis. Han fortæller, hvordan man skaber et godt og effektivt team, der klarer modvind.

Fundet i: Esport > Artikler

Michaela ”mimi” Lintrup: ”Det er ingen fordel at være dreng, når det kommer til esport”

Danmarks bedste kvindelige CS:GO-spiller fortæller, at selvom det i dag er accepteret at være kvindelig gamer, så spøger enkelte fordomme stadig.

Fundet i: Esport > Artikler

Flere piger skal med i esportsforeningerne

Pigerne har selv de bedste bud på, hvordan flere piger kommer med i esportsforeningerne. Det mener DGI, der er klar til at ændre opfattelsen af, at esport mest er for drenge.

Fundet i: Esport > Artikler

Esportstræner: ”Practice what you preach”

Martin giver unge esportsspillere de muligheder, han ikke selv havde, da han var ung. For ham er en god træner ikke en, der er god til et spil, men en, der med tålmodighed og empati udvikler de unge gamere i og uden for spillet.

Fundet i: Esport > Artikler

Headshots, saltoer og ingen slik på Esport Sommercamp

På Esport Sommercamp spiller vi ikke bare computer. Her er idræt, leg og benhård træning med til at gøre spillerne bedre foran skærmen.

Fundet i: Esport > Artikler

DM-vindere: ”Slutspil var en super fed oplevelse”

Mens vi venter på næste sæson af eSportsligaen, har vi taget en snak med holdlederne fra DM-vinderne om, hvad de synes om eSportligaen, hvordan de træner, og hvorfor de vandt.

Fundet i: Esport > Artikler
2/5