Esport uddannelse: Sådan bliver du træner i esport

Vil du være esportstræner? Så tag på grunduddannelsen og giv din glæde til spillet videre.

Nu har du mulighed for at uddanne dig som esportstræner i DGI. Med en grunduddannelse i esport kan du stå i spidsen for undervisning på højt niveau i din forening eller klub. 

Du behøver ikke at have gamet i rigtig mange timer for at blive en god esportstræner. Har du passion for gaming, og ønsker du at give din passion og erfaring videre, klæder vi dig på til at blive en god træner og rollemodel for unge spillere.

En titel som esportstræner giver dig også mulighed for at udvikle din esportskarriere, og du bliver en del af et kompetent esportsnetværk.

Hvis du skal i gang med at træne for første gang, så ta' fat i en esportsforening tæt på dig – de vil helt sikkert gerne hjælpe dig i gang og høre mere om det, du brænder for.

DGI Esport klæder dig godt på til opgaven med grunduddannelsen som esportstræner. Den giver dig de helt rigtige forudsætninger for at varetage undervisningen i spil som CS:GO og League of Legends, skabe esportsaktiviteter og udvikle esport hos jer i en positiv retning. Når du har det grundlæggende på plads, kan du specialisere dig inden for det/de spil og emner, du brænder for. Læs mere om videreuddannelser i esport.

Find her på siden, hvornår næste grunduddannelse finder sted i nærheden af dig. Ring til os, hvis du har spørgsmål - vi er der for dig.

Med en grunduddannelse i esport vil du:

  • Få konkrete værktøjer og praksiserfaring til at varetage en undervisningsgang, så snart du vender tilbage til dit hold.
  • Blive klædt på til at kunne deltage i overbygninger af træneruddannelsen, der skabes og udbydes af Esportalliancens parter (DGI, eSport Danmark, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen).
  • Blive i stand til at skabe grundlæggende esportsaktiviteter for medlemmer på alle niveauer og med forskellige ambitioner.