DGI Esport Trænerseminar

Ønsker du at udvikle dig fagligt, få styrket dine kompetencer og blive en endnu bedre træner og leder i esport? Få ny energi og masser af inspiration til trænerseminaret.

Nu kan du dygtiggøre dig som træner eller leder på årets DGI Esport Trænerseminar, som er en kursus- og netværksdag for esportsfolk.

Vi ved, hvor hårdt du knokler som træner, frivillig og/eller leder. Derfor afholder vi to gange om året en eksklusiv kursusdag, hvor vi gør vores ypperste for, at du får en spændende og faglig dag, hvor du møder esportseksperter, der giver dig værktøjer, inspiration og ideer til din esportstræning. Du møder trænere og -ledere fra hele landet, og får et større netværk, hvori du kan søge sparring til at skabe den gode esportstræning og den succesfulde forening.

Den gode esportstræning

Til DGI Esport trænerseminar den 9. februar i Vejle vil du blandt andet møde esportsunderviser og forfatter, Laust Næsbye, Counter-Strike ekspert og kommentator Niels "Rizc" Topp og Pro esportstræner Allan 'Rejin' Petersen. Hør deres erfaringer både som spiller og træner, og tag viden med hjem som du kan omsætte til til din virkelighed hjemme i foreningen eller klubben. Uanset om du er bredde- eller elitetræner, vil der være indhold på dagen, som er målrettet til dig.

  • Hvad fokuserer de professionelle og semi-professionelle på, når de skaber den gode træning?
  • Hvor ligger fokus i bredde og amatør-sammenhæng, til at skabe den gode træning?
  • Hvordan med Battle Royale? En populær genre, hvor ny inspiration og viden er efterlyst af mange.

Dagen er fyldt med praktiske og teoretiske workshops, hvor du selv sammensætter dit personlige program. Grib chancen, se hele programmet og tag afsted på DGI Esport Trænerseminar.