Esport: Uddannelse og trænerkurser

Vil du være esporttræner? Så tag på uddannelse og bliv helt klar til at undervise jeres medlemmer!

Nu har du mulighed for at uddanne dig som esporttræner i DGI. Med en uddannelse i esport kan du stå i spidsen for undervisning på højt niveau i din forening. 

Med en grunduddannelse i esport vil du: 

  1. Få konkrete værktøjer og praksiserfaring til at varetage en undervisningsgang, så snart du vender tilbage til dit hold.
  2. Blive klædt på til at kunne deltage i overbygninger af træneruddannelsen, der skabes og udbydes af Esportalliancens parter (DGI, eSport Danmark, Dansk Firmaidrætsforbund og Ungdomsringen).

  3. Blive i stand til at skabe grundlæggende esportaktiviteter for medlemmer på alle niveauer og med forskellige ambitioner.

Derudover er formålet med grunduddannelsen også at give dig værktøjer, der udvikler esport i Danmark:

  1. Mod et mere helhedsorienteret perspektiv. Du får viden om, hvordan og hvorfor esportpræstationer kræver en blanding af fysiske, psykiske og sociale kompetencer.
  1. Ved at skabe anerkendelse. Fordomme og uhensigtsmæssige misforståelser bliver bekæmpet, så de ikke modarbejder, hvad esport er og kan være.
  1. Ved at gøre dig til esport-ambassadør. Du er med til at udbrede og udvikle esport i Danmark på en sund og bæredygtig måde.

Hvis du vil på træneruddannelse, så se her på siden, om der er nogen kommende uddannelser i dit område. Er det ikke tilfældet, så giv os gerne et ring.