DGI Esports Træner- og Lederseminar 2023

Kom med til det årlige træner- og lederseminar med oplæg, workshops og netværk.

Hvis du er en del af en forening med esport- og gamingaktiviteter, skal du selvfølgelig med til årets helt store begivenhed - et heldagsevent med fokus på udvikling af dansk esport og netværk i højsæde!

Seminaret er skabt for esportsforeninger og henvender sig særligt til trænere, ledere - men også folk med generel interesse for esport. Vi sørger for et seminar, hvor du kan høre spændende oplæg, deltage i inspirerende workshops og udvide dit netværk sammen med andre ildsjæle i esport.

Du får mulighed for at skræddersy dagen ved at vælge imellem det indhold, du finder mest interessant. Derudover får du rig mulighed for at udbygge dit esportsnetværk i løbet af dagen, som også byder på god mad og flotte omgivelser.

Tilmeld dig årets seminar 2023 (åbner den 1. august 2023)

Den 11. november i Fredericia

På Træner- & Lederseminaret 2023 er der fokus på at styrke ledelsen, aktiviteterne og netværket i esport - med omdrejningspunkt i de danske esportsforeninger. Det vil foregå ved Trinity Hotel & Konferencecenter i Fredericia den 11. november.

Udover esport i Danmark, ønsker vi vi også at bredde blikket ud og kigge på udviklingen af Esport i Europa. Det seneste år har DGI været partner i EU-projektet "European Grassroots Esports". Vi vil gerne vise jer, at Esport og Gaming ser vidt forskelligt ud på tværs af Europa, når det kommer til emner som frivillighed, aktiviteter for børn og unge og ikke mindst organisering af klubber, skoler mm. - og her har Danmark en særlig status. Det ønsker vi at hylde - men ikke mindst også pege på de steder, hvor vi også kan tage ved lærer af andre aktører i udlandet.

Tjek årets program ud her

Esports_Social media visuals-03.png

Gense højdepunkter fra DGI Esport Træner- og lederseminar 2020

Her er et skønt tilbageblik på arrangementet i februar 2020, hvor vi mødtes i DGI Huset Vejle:

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger