Advarsel: Du er allerede 8 timer bagud

Normalt består Etape København feltet primært af løbere fra Københavnsområdet. I årets virtuelle udgave kan du dog se frem til at løbe 'sammen med' deltagere fra bl.a. Tromsø og Sydney.

I Sydney er Julie Glarkrog klar til at løbe Etape København

Med få dage til startskuddet har knap 800 taget imod Etape Københavns invitation til at løbe med uanset, hvor i Danmark eller verden, du befinder dig. Foruden mange løbere fra Københavnsområdet finder man på årets deltagerliste bl.a. løbere fra Aalborg, Vejle, Struer og Odense og mere eksotiske steder som Australien, Sverige, Norge, Estland, Rumænien og Finland. Vi har snakket med et par nordjyder og nogle af vores udenlandske løbere for at høre om deres Etape København planer:

Julie og Anders: Sydney

"Jeg bor et år i Sydney sammen med min kæreste, Anders. Vi skulle have været hjemme i København, et par uger i juni til et bryllup. Lige i tide til Etape København, som er blevet en sommertradition for os. Men Corona lavede rod i de planer. Så vores Etape Kbh bliver løbet så langt væk fra København som muligt - nemlig Sydney. En af vores etaper skal gå over Sydney Harbour Bridge (se billedet til venstre). Vi glæder os! Og til alle jer andre etape-løbere: I skal have fart på i år, for vi er allerede 8 timer foran."

Joakim: Stockholm og Malmø

"Jeg er 58 år og dyrker veteranatletik og arbejder som løbecoach og personlig træner. På grund af Corona mangler jeg mine konkurrenceløb. Jeg faldt over Sportstiming (Etape København's tilmeldingsside) og meldte mig først til det virtuelle løb ”Strandby 7 x 7”, derefter Etape København og sidenhen flere andre virtuelle løb. Jeg løber de første 3 dage af Etape Kbh i Stockholm, mens jeg tage de 2 sidste etaper i Malmø, hvor min datter bor."

Regina: Tromsø

"Jeg har været med til Etape København 4 gange og synes, at det er et hyggeligt løb og et fedt koncept. I år ville jeg ikke have kunne deltaget, da jeg befinder mig i Tromsø, hvor jeg er på udvekslingsophold. Mit Etape København bliver med udsigt over de norske fjorde og hvide bjergtinder på ruter med en del højdemeter. Flere af mine etaper bliver i områder, hvor jeg endnu ikke har været på grund af de menneskehøje bunker af (sneen smelter først i maj/juni). Jeg er sikker på, at de mange bakker og bjerge her i Tromsø vil gøre det til et udfordrende løb, men ikke desto mindre et smukt løb. Jeg glæder mig til at komme i gang!"

Simon og Lea: Aalborg

"Vi forventer at bruge havnefronten i Aalborg og Nørresundby som vores primære løbeområder, da der er relativt fladt og grønt. Samtidig er det her, vores lokale løbefællesskab AaRun holder til, så vi kan få selskab på turene og blive pacet lidt. På havnen i Aalborg er der også altid mange mennesker i sommerhalvåret, så vi får lidt publikumstemning. Vi løber Etape Kbh, da vi tidligere har været med til et virtuelt løb, hvor vi hver dag i en uge løb 10 km. Så da vi opdagede at Etape København bliver afholdt virtuelt, var vi nødt til at have lignende oplevelse igen. Det er fedt at mærke, hvordan kroppen reagerer, når man er i gang flere dage i træk. Vi er kun vant til at løbe 3 dage om ugen."

Klik her - og gør ligesom Julie, Anders, Joakim, Regina, Simon og Lea og tilmeld dig Virtuel Etape Kbh (senest 15. juni)

OBS: Husk at du hver dag (kl. 18.10 og 19.30) under Etape København kan følge med, når vi sender live på løbets Facebookside.