Etape København 2022 bliver uden speaker-ikon: Læs hvorfor!

Uge 25 og sommerferien står for døren og traditionen tro er det tid til motionsløbernes svar på Tour de France, nemlig Etape København. 9. udgave bliver dog ikke helt, som det plejer: ”Speaker Kristian” mangler.

Speaker Kristian i sit es under Etape København 2021

Har du løbet Etape København, har du højst sandsynligt bemærket manden med det store smil, hjertejakkesættet og de ekstraordinære stærke talevner. Men Kristian skal være far og kæresten er sat til at føde i ugen omkring Etape København. Så for første gang i løbets historie er ”lyden af Etape København” tvunget til at melde fra og følge festen hjemmefra.

Vi deler her en hilsen fra Kristian:

”Etape København har en særlig plads i mit hjerte. Det er en skøn boble af god energi, som vi får lov at bade os i hvert år. Fællesskabet vokser og vokser henover ugen og årene, og det er kun til at blive glad af. Det er en uge, jeg altid ser frem til. Så det huer mig virkelig ikke, at jeg må misse løbet i år! Jeg kommer til at savne alle de dejlige mennesker, smil og energi. Det er en fantastisk fornøjelse at få lov at være med til at skabe Etape-stemningen, så det bliver slemt at skulle undvære den årlige samling med hele Etape-familien!”

Holder formen ved lige

”I år skal jeg først og fremmest være fødselshepper for min dejlige hustru. Men rollingerne herhjemme (red.: Kristian har i forvejen to børn) er også er indlagt til pep-talk, når de fx leger cirkus eller boltrer sig i haven og jeg har også andre speaker og konferencier tjanser ved siden af Etape København. Så på den måde holder jeg ”speaker-formen” ved lige. Men kalenderen er altid åben for flere jobs, så jeg kan være helt skarp til Etape København 2023!

Til slut sender Kristian en særlig vigtig besked til de erfarne Etape København-løbere: ”Bind løbeskoene, bred smil og arme ud og vis årets 'Etape-debutanter', hvordan man laver sommerens dejligste løbefest! Jeg glæder mig usigeligt til at være med igen i 2023! Og afhængig af timingen af fødselshepperiet kan det være, at jeg kigger forbi som publikum eller deltager til årets Etape København”.

Glæd dig til at møde vores nye speaker!

Inden du når at trykke afsend på din ”Når Kristian ikke er speaker i år, gider jeg ikke med”- mail til DGI, så bare rolig: Vi har fundet en super stærk speaker-afløser og vil gøre alt for, at Etape København 2022 bliver endnu en uforglemmelig løbeoplevelse.

Alle sejl er derfor sat ind på, at Etape København 2022 skal blive endnu en uforglemmelig oplevelse.