Etape København koryfæ er klar igen i 2020

Da Tine Broksø, fra Blovstrød Løverne, 21. juni, 2019 krydsede målstregen på Amager Strand kunne hun fejre sit 3. gennemførte Etape København. Vi har talt med den hurtige nordsjællænder og spurgt ind til hendes oplevelser som etapeløber.

Tine Broksø på sejrsskamlen sammen med holdkammerater fra Blovstrød Løverne

Går man op i resultater, og følger med i hvem der ofte kommer først over målstregen, har man i Etape København-sammenhæng nok stødt på navnet Tine Broksø. I 2016 satte den garvede løber sig på tronen blandt kvinderne med en 1. plads, i 2018 og 2019 vandt hun sin aldersgruppe, og i 2019 var hun en del af det hurtigste mix-hold. Vi har spurgt ind til Tine Broksøs oplevelser med Etape København.

Hvad var din største oplevelse ved Etape København 2019?

Den allerstørste oplevelse var hyggen og samværet med løbevenner omkring og efter løbet. Det er nok grunden til at jeg deltager år efter år. Der er en skøn stemning til løbet. Hver dag løber man mod og med de samme løbere og i løbet af sådan en uge får man talt med en del mennesker man ikke kender. Og så er Blovstrød løverne (min klub) jo geniale til at hænge ud efter løbet.

Hvilken etape var din favorit?

Min favorit var helt klart Amager fælled. Det var årets længste, og den var dejlig flad - kun afbrudt af en lille knold på halvvejen (red. Amager Bakke med 18 højdemeter). Og selvom etapen var lang og flad var der masser af afveksling og ikke kun lange lige passager. Det er lige noget for mig.

Hvad er dit bedste råd til nye Etape København løbere?

Mine bedste råd til en ny etapeløber er at få trænet godt op til løbet. Så kan man nemlig slappe af og have tillid til at kroppen er klar til strabadserne. Også selvom det kommer til at gøre lidt nas i benene.

Ser vi dig på startstregen igen til sommer? 

Jeg har allerede købt startnummer til 2020.

I Etape København-teamet glæder vi os til at tage imod og heppe på Tine og holdkammeraterne igen i 2020 :)

Fakta om Blovstrød Løverne:

  • Klubben træner mandag og torsdag kl. 17:30 og lørdag kl 10:00 fra Skovvang Stadion (Allerød)
  • Et års medlemsskab af seniorafdelingen koster 700 kr.
  • Læs mere på www.blovstrod-loverne.dk og følg med på klubbens facebookside