Gå-Lunt-Løb Rødovre er klar til at lade champagnepropperne springe!

Hos Gå-Lunt-Løb Rødovre (GLLR) er Etape København et af årets store klubarrangementer. Løbet er blevet en tradition, siden klubben første gang deltog i år to (2015). Første gang deltog enkelte medlemmer. I 2019 deltager 30.

Vi har snakket med klubbens træner og kasserer, Vivian Olesen, og spurgt hende om, hvorfor netop Etape København har en særlig plads hos Gå-Lunt-Løb Rødovre:

"Vi bruger løbet som klubevent fordi distancerne og etaperne er et godt og realistisk mål, samtidig med at løbets sociale og hyggelige stemning er i tråd med klubbens ånd". 

Hos GLLR gør de en dyd ud af, at heppe og bære hinanden igennem hver etape. Løberne mødes altid forud for etaperne og ønsker hinanden god tur, da fællesskabet betyder enormt meget:

Vi tager masser af billeder, de første hepper på de sidste og vi venter på hinanden til alle er i mål. Vi deler stemningen og oplevelsen og slutter altid den sidste aften af med at skåle i bobler”, siger Vivian.

Vivian fremhæver afslutningen på Etape København i 2016, som et helt særligt minde:

"Det stod ned i stænger, men vi var så høje og glade over et veloverstået etapeløb og de nye medaljer, at vi ikke lod os slå ud af regnen. I ly af et garderobetelt blev vi og fejrede hinanden med bobler og sandwich -  sammen med en masse andre glade løbere, som heller ikke lod sig slå ud af regnen".

Til slut fremhæver Vivian også Etape København i 2015, hvor vejret var så godt, at de efter afslutningen på 5. etape ved Amager Strandpark hoppede direkte i vandet for at bade. 

Vi glæder os til at se Vivian og alle de andre løbere fra Gå-Lunt-Løb Rødovre ved startstregen til dette års Etape København.

FAKTA OM ”GÅ-LUNT-LØB RØDOVRE”:

Storkøbenhavns fremadstormende forening ”Gå-lunt-løb Rødovre” udspringer af et DGI-projekt fra 2012. Målet med projektet var at få motionsuvante i gang med at løbe. Projektet var en stor succes, og i sommeren 2013 dannede en gruppe af projektets deltagere deres egen forening. Klubben har ikke set sig tilbage og på bare på 6 år er de vokset fra 25 til i dag 225 medlemmer. Læs mere om klubben på www.gllr.dk