Virtuel Etape Kbh: Løbeklubber kæmper om at få flest med

Med under 2 uger til startskuddet på Virtuel Etape København står der 660 navne på løbets deltagerliste og over 160 løbeklubber er repræsenteret.

I 2019 var Adidas Runners Copenhagen (på billedet) med sine godt 25 deltagere blandt Etape Københavns markante skikkelser.

Tusinde løbere havde glædet sig til sommeren 2020 og 7. udgave af Etape København. Men pga. COVID-19 situationen blev løbet, ligesom mange andre større events, aflyst.

Som et alternativ til Etape Kbh inviterer DGI Storkøbenhavn til en virtuel udgave af løbet (Læs: "Nu bliver Etape København virtuel"). Et koncept som rigtig mange har taget godt imod. Meget tyder derfor på, at en virtuel udgave af Etape Kbh også bliver en stor løbefest.

"Med Virtuel Etape Kbh ønsker vi at skabe en fed oplevelse for fællesskabet i en tid med et begrænset udbud af events. Derudover vil vi også give noget tilbage til de mange loyale løbere og klubber, som hver sommer bakker op om Etape Kbh. Det er derfor virkelig glædeligt, at så mange klubber vælger at deltage i Virtuel Etape Kbh", fortæller Jakob Juhl Pedersen direktør hos DGI Storkøbenhavn.

Præmie til klubben med flest tilmeldte

Som noget nyt er der ved Virtuel Etape Kbh en præmie til klubben/fællesskabet med flest tilmeldte. Det er en konkurrence som synes motiverer klubberne og fællesskaberne. I skrivende stund fører Blovstrød Løverne konkurrencen med 29 tilmeldte foran Gå-Lunt-Løb Rødovre med 20 og Motionsklubben Amager med 19 tilmeldte.

Samlet er der pt. over 160 klubber repræsenteret på startlisten til Virtuel Etape Kbh. Se den aktuelle top 10 over klubber med flest tilmeldte.

Også konkurrence for de hurtigste hold

Udover at hylde de klubber som samler mange løbere, anerkender Etape Kbh også de hurtige hold. Et hold består af min. 3 løbere, som alle er tilmeldt med samme klub-/holdnavn. Der dystes i kategorierne herre, dame og mix-hold. Holdets tid er den samlede tid for de 3 samme løbere fra samme hold efter alle 5 etaper.

Vil du og din løbeklub heller ikke gå glip af Virtuel Etape Kbh? Så tilmeld jer her.

Vigtigt at styrke forening og fællesskaber

Virtuel Etape Kbh ønsker at engagerer så mange som muligt og sætte fokus på fællesskabet og foreningslivet i en tid hvor det klassiske fysiske fællesskab er sat på prøve.

Derfor er det gratis at deltage, hvis du er tilmeldt Etape København 2021 (ellers koster det 30 kr.), ligesom det er muligt at donere et valgfrit beløb til vores tre medarrangørklubber (Motionsklubben AmagerFrederiksberg IF Atletik & Motion og Valbyløberne), der plejer at tjene penge til klubarbejdet gennem Etape Kbh. Alternativt kan du donere til Red Barnet, som støtter udsatte børn og unge i en svær tid.

Endelig opfordrer vi alle løbere til i forbindelse med 5. etape at samle sin egen "opbakker-/heppezone", som fx løber den sidste kilometer med dig i mål (læs mere her).

Følg Etape København på Facebook og Instagram.