Informationsmøde om lån og rådgivning til fitness

Hvornår
29. nov 2018 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
DGI Midt -og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2018 00 01 9003

Lån og rådgivning til opstart af fitness

Danskerne er vilde med fitness og Bevæg dig for livet – Fitness kan hjælpe jer med at starte nye fitnessaktiviteter op.

På informationsmødet fortæller vi om vores tilbud til foreningerne, eksempler på fitness aktiviteter fra lokalområdet og mulighederne for at låne rentefrit til fitness.

I kan f.eks. låne til etablering af et foreningsbaseret fitnesscenter, til udendørs fitness eller til en anden ny fitnessaktivitet.

Hvem kan låne?

Alle foreninger der ønsker at igangsætte fitnessaktivitet kan låne til fitness. Så det kan være en ny fitnessforening, en afdeling under en flerstrenget forening eller som en aktivitet under en idræt.

Bevæg dig for livet – Fitness hjælper hele vejen

Bevæg dig for livet – Fitness har rådgivere tilknyttet med særlig ekspertise indenfor opstart af fitnesscenter, udendørs fitness og udvidelse af eksisterende tilbud.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende besøg hvor vi hjælper med at en afdække potentiale og konkretisere jeres ønsker. Og vi tilbyder at hjælpe jer hele vejen, fra ide til realisering. Helt gratis.

Ofte starter det med indledende møde med f.eks. halbestyrelsen, foreninger eller afdelinger og vi lægger sammen en plan for forløbet.

Har du spørgsmål eller ønsker I et møde i jeres forening - kontakt jeres lokale rådgiver Charlotte Agergaard på M: 26752004 eller mail: charlotte.agergaard@bevaegdigforlivet.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer