En dag med yoga

Hvornår
25. nov 2018 kl. 09:00 til 13:30
Hvor
Grydemoseskolen, Grydemosevej 2, 3060 Espergærde, Danmark
Hvem
Alle fra 15 - 100 år.

Nummer
2018 18 01 5001

Kom og oplev indre ro og træning for både krop og sind, når DGI Nordsjælland Fitness inviterer til En dag med yoga.

Dagen vil byde på tre moduler med forskellige typer yoga, og dygtige undervisere vil guide dig igennem hvert af modulerne. Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind, der mere end nogensinde har noget at tilbyde. Yoga er ikke religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være tilstede i det man gør lige nu og – ikke mindst – at være tilstede med et overskud af energi og glæde.

Dagens moduler er:

Yoga symfoni - med Charlotte Hartmann 
Fra flow til slow - Mette Borgå 
Yin Yoga - Charlotte Hartmann 
Fælles afslutning med afspænding

Læs om de enkelte moduler under Praktisk info

Der er vand, smoothie og frugt inkl. i prisen.

Du skal medbringe et tæppe. Du er velkommen til at medbringe yogamåtte og yogablokke, hvis du har. Måtter vil være til rådighed på dagen. 

Vi glæder os til at se dig til en skøn yogadag med krop og sind i fokus.

Charlotte Hartmann, Mette Borgaa

Yoga symphony v/Charlotte Hartmann

Kom og oplev en symphony af yogaens mange ansigterJ I denne workshop får du mulighed for på egen krop at mærke både Hatha, Vinyasa, Flow, Power yoga, restorativ yoga mm. sessionen krydres med små tekniske tips, der gør en stor forskel. Disse forskellige yoga retninger kombineres hele tiden med en god vejrtrækning. Lektionen afsluttes med en let meditation/kropscanning.

Fra flow til slow v/Mette Borgå

Vi skal arbejde med små flow sekvenser, hvor der er fokus på bevægelsen mellem stillingerne. Vi har fokus på stabilitet samt at åbne stillingerne dynamisk. Timen slutter med statiske stillinger, hvor kommer ned i tempo og fordyber os i den enkelte stilling.

Yin Yoga v/Charlotte Hartmann

Afslut dagen med Yin yoga, der er blide, rolige og dybe stræk af kroppen i siddende og liggende stillinger. I yin yogaen smidiggør og afspænder du især hofteområdet, ryg, skuldre og nakke. Stillingerne holdes i 3-5 min. Alle øvelser udføres med afslappede muskler, hvor kroppens bindevæv giver mulighed for at opnå mere smidighed og slippe fysisk som psykisk stress. Din opmærksomhed bliver guidet indad i kroppen og på dit åndedræt. Tilmed bliver du guidet til at slippe den muskulære aktivitet og spændinger og på at holde kroppen i ro. Alle kan være med, uanset kendskab til Yoga, skader eller foretrukne motionsform. Oplev en lektion der giver ro og velvære. Timen afsluttes med en afslappende yoga nidra.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer