Yoga - øvelser og inspiration

Hvornår
12. okt 2019 kl. 10:00 til 18:00
Hvor
DGI-huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark

Nummer
2019 09 01 3120

Varier din yoga med flow og flere stillinger

Brænder du for yoga og du ønsker at blive endnu dygtigere?

Så er kurset Yoga – øvelser og inspiration helt sikkert noget for dig!

For når først du kender og behersker de kendte øvelser fra grunduddannelsen i yoga, er det naturligt at bygge endnu flere øvelser på det, du kan i forvejen, og at blive endnu mere skarp på at skabe et godt flow.

Yoga – øvelser og inspiration er et intensivt ottetimers kursus, hvor du får masser af inspiration til din undervisning og lærer endnu flere stillinger. Kurset lærer dig at variere din undervisning samt at få et bedre harmonisk flow gennem hele timen. Derudover gennemgås forskellige fokuspunkter, enkelte åndedræts- og meditationsteknikker samt kreativitet og tillid i rollen som yogainstruktør.

Kurset henvender sig til instruktører, der har gennemgået Bevæg dig for livet – Fitness Yoga uddannelse, eller instruktører, der har en tilsvarende uddannelse.

Kort før kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Lise Buttle på 7940 4309 / lise.buttle@dgi.dk 

Målgruppe

Kurset henvender sig til instruktører fra 18 år, der har gennemgået Bevæg dig for livet – Fitness Yoga uddannelse, eller instruktører, der har en tilsvarende uddannelse.

Rikke Jehs Løh

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer