Børne- og familieyoga, 6-16 år

Hvornår
9. nov 2019 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
DGI-huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
fra 15 år.

Nummer
2019 09 01 3132

Giv børnene balance i livet  
Vi prøver en børneyogalektion og hører lidt om filosofien bag yoga i sammenhæng med børn. 
 
Dagen krydres med forskellige lege og idéer til, hvordan man kan komme i gang med at bruge yogaen. Kurset vil være en blanding af teori og praksis.

 
Målet er, at vi får:

  • viden om børneyoga, og hvorfor det er godt
  • gode idéer til at lege børneyoga
  • inspiration til, hvordan de forskellige yogaøvelser ser ud for børn.
  • inspiration til at arbejde (mere) med børneyoga
  • gode idéer til materialer, man kan bruge. Fx litteratur

At lege yoga med børn hjælper dem til at føle sig elsket og værdsat. De kommer i kontakt med sig selv og lærer at følge deres instinkter. De bliver kropsbevidste og åbne over for forandringer, stiller spørgsmål og finder egne svar.

I børneyoga er det ikke altafgørende, at børnene laver øvelserne 100% korrekt, eller at de bliver i øvelsen et bestemt tidsinterval - det er legen med yoga, der er vigtig. 

Børneyoga kan være med til at skabe kropsbevidste, livsduelige og robuste børn med gåpåmod, indre styrke, en stærk krop og et roligt sind. Og måske sår vi frøet til en livslang yogapraksis.

Kort før kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Lise Buttle på 7940 4309 / lise.buttle@dgi.dk

Målgruppe

Instruktører, der underviser i børne- og/eller familieyoga eller instruktører, der ønsker at inddrage elementer fra børneyoga på andre hold

Stine Rosborg

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer