DynaMo træning - inspiration til dynamisk bevægelighed og kropsbevidsthed

Hvornår
28. sep 2019 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus, Danmark
Hvem
Trænere fra 18 - 80 år.
Letøvede, Øvede

Nummer
2019 09 01 3221

Mærk din bevægelighed

DynaMo træning er et koncept, som har til formål at skabe bedre naturlig bevægelighed og tilstrækkelig muskelkraft i hele kroppen. Der vil være fokus på egen krop og dens mange muligheder, da kroppen er skabt til at kunne bevæge sig frit igennem hele livet.

 

På dette kursus bliver du:

  • orienteret om de teoretiske overvejelser, som ligger til grund for træningsformen
  • udfordret i forskellige, dynamiske øvelser for ALLE kroppens led, små som store
  • inspireret med nye øvelser, som er direkte overførbare til dit eget hold – enten ”bare” til opvarmning eller som en metode til øget bevægelighed og/eller kropsbevidsthed

Efter kurset har du fået nye idéer til at arbejde med dynamisk træning, og du har masser af inspiration til øvelser, som du kan bruge i din undervisning.

Om underviseren: Heidi har en lang karriere som udøver og professionel underviser inden for mange forskellige idrætsgrene, herunder gymnastik, aerobic og yoga. Som uddannet kropsterapeut og fysioterapeutstuderende har hun desuden et ret godt billede af og forståelse for, hvordan kroppen er skruet sammen og hvad, den har brug for - for at kunne fungere bedst muligt.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator, Lise Buttle på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Målgruppe

Instruktører, der underviser hold med deltagere i alderen 25-75 år - dog er udøvere også velkomne.

Heidi Sivesgaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer