Yoga for sjæl, sind og krop - Yoga event 2019

Hvornår
23. nov 2019 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 15 år
Trænere, fra 15 år

Nummer
2019 09 01 4500

For dig, som gerne vil dykke dybere ned i yogaens fantastiske og forskelligartede verden 
Uanset om du er erfaren yogi eller nybegynder, har du til dette event mulighed for at afprøve forskellige yogatyper, som alle vil udfordre dig fysisk, fremme dit mentale nærvær og øge fornemmelsen for din egen krop.  
 
Giv dig selv og din ven/veninde denne oplevelse, hvor I prioriteter jer selv først, og sammen med dygtige yogaundervisere både får sved på panden og et pusterum i hverdagen.

Early bird pris 
Tilmeld dig senest søndag den 10. september til kr. 295,- Herefter stiger prisen.  

Se mere om de forskellige moduler her

9.00-9.45 1: Fælles opvarmning v/Lene Gissel
9.45-10.00 Fordeling på moduler
10.00-11.00 2A: Blid Hatha Yoga m. Yoga Nidra UDSOLGT 2B: Yoga som fri leg 2C: Jivamukti Yoga
11.00-11.20 Pause med lækkert tebord, nødder og frugt og fordeling til modul 2
11.20-12.20 3A: Håndstand for begyndere 3B: Yin Yoga UDSOLGT 3C: Iyengar Yoga
12.20-13.00 4: Fælles meditation: Dybdeafspænding og åndedrætsøvelser med tibetanske syngeskåle v/Ilse Gaardahl

Blid Hatha Yoga med Yoga Nidra v/Lene Gissel 
En klasse hvor både sind og krop falder til ro. Vi starter med liggende og siddende asanas (yogastillinger), hvorefter vi bevæger os over i en 30 min. lang guidet afspænding – Yoga Nidra (Yoga Søvn). Her guides du til at finde en dyb, bevidst hvile. Det siges, at 30 minutters Yoga Nidra har samme virkning som 4 timers dyb søvn. 
 
Yoga som fri leg v/Rikke Bressum 
En løssluppen og energisk workshop, hvor vi leger og griner. Vi laver bl.a. parøvelser, hvor vi hjælper hinanden med at finde de rigtige stillinger. En workshop du bliver i godt humør af. 

Jivamukti Yoga - Spiritual Warrior v/Tine Kotzé 
En upbeat, sjov og sveddyppende time, som tager dig igennem alt det, som kendetegner en Jivamukti Yoga klasse: chanting, solhilsener, udfordrende yogastillinger, dybe stræk, omvendte stillinger, afspænding og meditation. 

Håndstand for begyndere v/Rikke Bressum 
Her arbejder vi med de metoder der kan hjælpe dig eller dine elever sikker op på hænder. Du får prøvet metoder af og en basisviden om, hvad der skal arbejdes med, for at få den gode oplevelse i håndstand. Man bliver altid høj af en god håndstand.

Yin Yoga v/Kristian Danielsen 
I Yin Yoga lader vi musklerne slappe af og fokuserer i stedet på at strække bindevævet. Vi holder hver stilling i lang tid, mellem 3 og 5 minutter. De lange stræk er nødvendige for at kunne påvirke bindevævet, men de giver også mulighed for at finde ro – både i kroppen og sindet. 

Iyengar Yoga v/Ilse Gaardahl 
Kom og mærk, hvordan du kan få endnu mere ud af din Yoga. At Yoga ikke kun er Asanas (de fysiske øvelser) - kom og mærk kontakten ind i dig selv. Vi starter med en åndedrætsøvelse – beroliger dit nervesystem. Herefter en serie af forskellige asanas (fysiske øvelser) – bevidsthed og viden om, hvad der er vigtigt for netop dig. Og slutter af med en Savasana (dybdeafspænding) med tibetanske syngeskåle – slipper spændinger, smerter, ømhed og uro både i krop og sind. 
 
Fælles meditation - Gongbad v/Ilse Gaardahl 
Efter en dejlig dag med Yoga, er det godt lige at klare hjernen – vi vil derfor i afslutningen laver enkelte restorative øvelser, og 1-2 åndedrætsøvelser, der giver klarhed og ro. Efterfulgt af dybdeafspænding med Tibetanske syngeskåle.

Kort tid før Yoga Event'et modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du meget velkommen til at kontakte Idrætskoordinator, Lise Buttle på: 7940 4309 / lise.buttle@dgi.dk  
 

Målgruppe

For alle, der gerne vil afprøve forskellige former for yoga. 

Ilse Kjær Gaardahl, Lene Gissel Rasmussen, Kristian Danielsen, Tine Kotzé, Rikke Bressum

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer