Yin yoga til din hverdag I fokus krop event med Kristine Rost

Hvornår
27. apr 2019 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Alle fra 18 - 100 år.

Nummer
2019 11 01 4502

 Yin yoga til din hverdag I fokus krop

A: Yin yoga som værktøj:

Hvad er det egentlig Yin yoga kan hjælpe din krop med om du er:

  • Løber
  • Gymnast
  • Sofahygger
  • Hundelufter
  • Mor eller far
  • Fætter eller kusine

B: Principper

I denne yin yoga stil arbejder vi med principperne i Yin. Det er aldrig sort/hvid og derfor vil vi se på mere end bare yderpolerne aktivitet/stilhed. Hvordan hænger det sammen med Yin yoga og din hverdag.  

C: Modifikationer ved skader/øger stivhed i eks. knæled

Vi kigger på hvordan du kan hjælpe dig selv eller andre ved brug af tilbehør ved skader, maven der er i vejen, lårene der spænder og ankler der har kendt bedre dage.

D: Smertefri

"Ingen fortjener at have ondt" og med det ønske spreder Kristine Yin yogaen ud på tværs af landet og ud i verden.

Det bliver praksis og teori. Det er til din hverdag. Til dig selv. Det er her du kan få mere indsigt i hvad Yin yoga er, hvorfor vi gør som vi gør når der står Yinpower i hjørnet og hvordan du kan gøre rigtig meget selv, uden store grej-indkøb og hverdagsændringer.

Se det som inspiration, værktøj til et sundere, lettere og gladere liv der helt sikkert sku’ du gå og ha ondt her nogen steder, blive en ny begyndelse til et smertefrit liv.

Om instruktøren: Kristine er kendt for sin bramfrihed. Nogen omtaler hende som en hård kvinde, dem der har fulgt hende længe synes hun er en befrielse, fordi hun siger tingene som de er, der er plads til grin og tårer også bare indeni. Hun er kontant og direkte. Der er principper og båder at være i stillingerne på for at opnå den ønskede effekt og for din egen sikkerhed. Det er her du ved du har en yogalærer

 

Kristine Marie Rost

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer