Teen træning som holdtræning i fitnesscenteret

Hvornår
29. sep 2019 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 17 01 3619

På dette kursus vil du blive introduceret til grundprincipperne for teen-træning samt et antal sjove og udfordrende øvelser. Kurset vil fokusere på opvarmning, workouts og lege som kan være med til at gøre træningen sjov og udfordrende. 
I vil lære en del nye øvelser eller få repeteret teknikken og udførelsen af dem. Få værktøjerne til selv at sammensætte nye workouts eller lege. 
 
På kurset får du:

  • Læring om grundprincipper og teen-træning
  • Sjove og udfordrende øvelser og lege
  • Værktøjer til at sammensætte workouts og lege

Kort om instruktøren: 
Steffan er medejer af Terminalen - Funktionel Træning Skive, som tilbyder crossfit og funktionel træning. Han er uddannet crossfitinstruktør level 1 og 2. Og har ligeledes 13 års erfaring fra forsvaret, hvor han har beskæftiget sig meget med idræt, Militær Fysisk Træning som det hedder og er udannet MFT 1 og 2. Sammenlagt har han 15 års erfaring som instruktør i mange forskellige idrætsgrene med fokus på fysisk træning. På et personligt plan er idrætsbaggrunden håndbold og gymnastik, sidenhen er det blevet til gennemførelse af det 90 km. lange langrendsløb, Vasa Løbet, 90 km. Ultraløbet, Vasa Ultra, forskellige adventure races og så dyrker han på daglig basis crossfit. 
 
Dette kursus er en del af Kursusdag - Gymnastik & Fitness i Tune - se alle kursusdage programmer her.

Steffan Orange Brogaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer