Temadag - Udendørs Fitness

Hvornår
23. mar 2019 kl. 10:00 til 12:00
Hvor
Havdrup Gymnastik- Og Idrætsf., Gøgevænget 30, Havdrup, Havdrup, 4622 Havdrup, Danmark
Hvem
Alle fra 16 - 100 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 01 4003

Udendørs træning er både populært og let at starte op. Man kan træne alle steder med eller uden udstyr. 
 
Kom og få inspiration til udendørs fitness træning og hør om mulighederne for at starte udendørs fitness op i din forening. Der er mulighed for at låne penge til udstyr i Bevæg dig for livet – Fitness og DGI/DIF’s foreningspulje giver mulighed for at søge fondsmidler. Hør om de mange muligheder og ikke mindst få en oplevelse sammen med Tor Fabian som har modtaget priser for sit udendørs projekt der samler flere hundrede hver søndag. 
Oplev fitness træning i det fri på en ny måde. 
 
Tor Fabian er grundlægger af SICK Project. Hver søndag hele året rundt mødes flere hundrede til udendørs fælles træning. Alle kan være med, uanset alder og forudsætninger. 
Når de kommer til træningen får de en oplevelse, som de formodentlig ikke har prøvet før. 
De kan opleve en SYGT hård, SYGT sjov og SYGT social træning. Selve træningen er en blanding af cardiotræning, styrketræning, crossfit og yogainspirerede øvelser, som deltagerne udfører gennem leg på en måde, så alle kan være med. Men det centrale er følelsen af fællesskab. 
“Aktiviteten gør, at folk møder op, men det er stemningen, relationerne og fællesskabet, der gør, at folk kommer igen. 
 
Kulturen er, at vi krammer, giver mange highfives og råber sammen. Det kan virke skørt, men det er faktisk det, som det hele handler om,” siger Tor Fabian som er uddannet fysioterapeut og har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab fra Aalborg Universitet. Til dagligt arbejder han som konsulent på projektet ‘Bevæg dig for livet’ som DGI og DIF står bag.

Program 
Kl. 10.00-11.00 Udendørs fitness v. Tor Fabian (45 min). 
Kl. 11.00-11.30 Hør om succesen med udendørs træningsfællesskab v. Tor Fabian (45 min) 
Kl. 11.45-12.30 Igangsætning af udendørs fitness – hvad skal der til, eksempler på forskellige muligheder, lån og fonde til udendørs fitness. V. Charlotte Bevæg dig for livet - Fitness

Tor Kristensen Fabian-Jessing

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer