Freestyle Dance med Bibi Da Silva

Hvornår
17. nov 2019 kl. 11:00 til 13:00
Hvor
Ørestad Streethal, Ørestads Blvd. 53, 2300 København S, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 01 3010

På denne workshop samler vi det bedste fra afrobeats, dancehall, salsa/samba og mixer med pop. Det er dansestile fra de varme himmelstrøg (Jamaica og Brasilien) og som har masser af energi og attitude. Der vil blive arbejdet med bryst, hofter, ryg og core. Vi kigger på de mest populære trin, og ellers skal der danses igennem.

Efter workshoppen vil du ha lært 2-3 nye koregrafier. Du vil få koregrafien med hjem således at du nemt kan huske den, eller undervise den til andre hvis du er instruktør.

En workshop for dig der bare elsker at danse, gerne vil udfordres og prøve noget nyt. Du har danset længe nok til at være tryg ved at bevæge dig, men du behøver absolut ikke at være i nærheden af en professionel danser. Der vil være lette danse, man fanger hurtigt, og danse vi kigger på trin for trin. Så har du lyst til en svedende energisk danse workshop så er denne noget for dig.

Det gør intet, at du ikke har prøvet det før. Frugt/snack og vand er inkluderet i prisen.

Instruktør:

Bibi da Silva er en dygtig og erfaren danseinstruktør, der har undervist i 22 år. Bibi kommer med masser af god energi til sine timer, og går op i at du som deltager både får det sjovt, men også for en bedre kropsforståelse.

Husk:

Når du tilmelder dig kurser og uddannelser i DGI, kan du efterfølgende søge kursustilskud fra din kommune. Læs mere på din kommunes hjemmeside.

Bibi Da Silva

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer