Instruktørrollen med Naja Klærke

Hvornår
19. okt 2019 kl. 11:00 til 14:00
Hvor
Ørestad Streethal, Ørestads Blvd. 53, 2300 København S, Danmark
Hvem
Trænere fra 10 - 80 år.
Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 01 3012

Kom ud over rampen og udnyt dit fulde instruktørpotentiale.

Denne workshop er for dig der gerne vil udvikle dig som holdunderviser. Her går vi ud over det praktiske indhold på timen, og kigger på din rolle som coach, motivator og inspirator for dem der kommer til din time. Vi går i dybden med din coaching, deltager-kontakt, udstråling, kort sagt – hvordan du kommer ud over rampen, hver gang.

Naja Klærke er en fantastisk underviser, men det er ikke bare held der gør forskellen. Bag hver undervisning ligger mange overvejelser og meget planlægning, end blot hvad timen skal indeholde af øvelser og musik. På dette kursus går vi tæt på at udvikle dit potentiale som underviser.

Du vil få tips og tricks til:

  • Hvordan fylder du holdsalen
  • Hvordan læser du rummet og ser alle deltagere i løbet af din time
  • Sådan skaber du fitness oplevelser, der gør en forskel for den enkelte

Om instruktøren:

Naja har 15+ års erfaring med holdundervisning og startede for alvor i fitnessbranchen i 2009. Siden har hun hentet sin erfaring både fra den kommercielle sektor, samt fra foreningslivet. Hun har med stor interesse holdt sigopdateret indenfor hvad de største internationale holdudbydere gør for at skære igennem, og nå en verden af holdfitness-entusiaster. 

Hun har på adskillige kurser, timer, uddannelser og til events stillet spørgsmålet: hvad er en god instruktør? Svarene peger i høj grad på, at det er en, der på sin egen måde vejleder, inspirerer, og motiverer sine deltagere, og dermed skaber en fitness-oplevelse man ønsker at vende tilbage til - igen og igen! 

Så kom med og grav dybere i hvad det er, du som instruktør kan være med til, at påvirke hos dine deltagere. Du vil få håndgribelige tips  og tricks til hvordan du gør lige det - uanset time, målgruppe og omstændigheder. 

Husk:

Når du tilmelder dig kurser og uddannelser i DGI, kan du efterfølgende søge kursustilskud fra din kommune. Læs mere på din kommunes hjemmeside.

Naja Klærke Lindberg

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer