Fodtræning med Esther Baltzer

Hvornår
4. sep 2019 kl. 18:00 til 20:00
Hvor
BLOX HUB - Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K, Danmark
Hvem
Alle fra 18 - 80 år.
Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 01 3013

Få stærke sunde fødder som kan bære dig hele livet.

Fødderne er kroppens fundament. De bærer os gennem hele livet. Dog er de stadig en af de mest oversete dele af vores træning.

Vidste du, at en fod består af 26 knogler, 33 led og 24 muskler? Og ligesom alle andre muskler i din krop skal også fodens muskler bevæges og styrkes for, at de holdes sunde.

På fodtrænings kurset styrker vi fodens muskler og fodens bevægelsesudslag, så den får mulighed for at lave den nødvendige fodafvikling, idet du har frihed til at rulle hen over hele foden, når du har bare fødder. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at arbejde med dine fødder

På dette kursus vil du få:

  • Større kendskab til føddernes betydning hvor træning, teknik og skader

  • Forståelse hvor baggrunden for træningen og selv blive i stand til at vejlede og undervise andre

  • Konkrete øvelser i hæfte til at arbejde videre med selv.

Underviser:

Esther Baltzer. Esther har arbejdet med træning siden 2003. Hun har som selvstændig løbeekspert og personlig træning, meget erfaring med føddernes betydning for træning, teknik, skader og velvære. Fodtræning har hun uddannet instruktører i på bla playitas sports resort og skrevet artikler om til iform.

Husk:

Når du tilmelder dig kurser og uddannelser i DGI, kan du efterfølgende søge kursustilskud fra din kommune. Læs mere på din kommunes hjemmeside.

Esther Sabina Baltzer

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer