Bodytoning med Bibi Da Silva

Hvornår
3. nov 2019 kl. 12:00 til 14:00
Hvor
Atlas Motion & Fitness Center, Vandtårnsvej 55-57, 2860 Søborg, Danmark
Hvem
Trænere
Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 01 3605

Bodytoning er god for dig, som ønsker en effektiv træning.

Med Bodytoning får du en god allround træning, og du får mulighed for at træne bl.a. mave, baller og lår på en sjov måde. 

Måske du allerede er i gang med at køre Bodytoning, eller måske dette kan være springbrættet til at starte det op. Ligegyldig ovenstående så er dette inspirationskursus for dig, der gerne vil have idéer til, hvordan du bygger din undervisning op, så dine deltagere får ny og anderledes træning fra gang til gang.

Udover forskellige måder at bygge timen op på, bruger vi tid på at snakke øvelser – både med redskaber og kropsvægt – så du ved kursets afslutning har et større ”øvelses-kartotek”.

Kurset vil være bygget op, så det både består af teori, samtale og fysisk aktivitet, hvor du kommer til at prøve de forskellige træningsformer.

Instruktør: 

Bibi er en inspirerende, humoristisk træner der har fokus på effektiv træning med god teknik. Hun forsøger altid at gøre træningen sjov og udfordrende for sine elever, lære dem at skubbe til kassen, men have hovedet med sig. Træning er en fejring  af, hvad din krop evner, ikke en straf for hvad du har spist. 

Husk:

Når du tilmelder dig kurser og uddannelser i DGI, kan du efterfølgende søge kursustilskud fra din kommune. Læs mere på din kommunes hjemmeside.

 

Bibi Da Silva

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer