Slyngetræning - bliv certificeret træner

Hvornår
16. nov 2019 kl. 09:30 til 16:30
Hvor
Hi Fitness Nord, Skinderskovvej 29, 2730 Herlev, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 01 3606

Slynge, mobilefit, Trx. Kært barn har mange navne. Vil du lærer hvordan du bruge dette fantastiske redskab, til dig selv, dine hold deltagere og dine træningskunder.

Dette kursus er et 7 timers kursus som afslutter med en certificering inden for slynge træning.

På dette kursus vil du blive præsenteret for grundteknikkerne til slyngetræning, så du har noget at bygge videre på derhjemme. Derudover skal vi lege med de lidt vildere og sjove øvelser, der kan udfordre de fleste.

Slyngetræning kan laves i kombination med anden træning, fx CrossGym, cirkeltræning, fodbold, gymnastik, løbetræning eller som selvstændig træning. .  
Hele kroppen kan trænes med en slynge. Træningen kan tilpasses alle niveau. Fx helt fra nybegyndere, folk med skader og sportsatleter.

Dette kursus er primært rettet mod personlig trænere, fitness- og holdtrænere, samt fysioterapeuter og andre behandlere med interesse i træning. Kurset vil indeholde en teoretisk del,i  samt en praktisk del. I den teoretiske del vil der være fokus på vigtigheden i at nå de dybe muskler, frem for de overfladiske muskler. Under den praktiske del vil der blive gennemgået en del øvelser,de  og hvordan man sætter de forskellige øvelser sammen til en træningstime. Deltagerne vil afslutningsvis opbygge og udfører en workout for hinanden.

På kurset får du:

  • Du får kendskab til grundteknikkerne i slyngetræning.

  • Viden om hvordan du sammensætter et godt træningsprogram i slynger

  • Inspiration til hvordan du kan tilpasse øvelserne til alle niveauer

Husk:

Når du tilmelder dig kurser og uddannelser i DGI, kan du efterfølgende søge kursustilskud fra din kommune. Læs mere på din kommunes hjemmeside.

Jens Dahl Petersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer